Психологическая диагностика и коррекция в раннем возрасте (2,5-3 года) - Наталья Павлова, Лариса Руденко (978-5-98563-323-8)

Психологическая диагностика и коррекция в раннем возрасте (2,5-3 года) - Наталья Павлова, Лариса Руденко (978-5-98563-323-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 477
477 грн
  • ISBN: 978-5-98563-323-8
  • Код товару: 315683
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: пакет
Папір: картон
Кількість сторінок: 70
Формат: 215x300 мм

Про книгу «Психологічна діагностика та корекція в ранньому віці ( 2,5-3 роки )» Лариса Руденко , Наталя Павлова

Комплект з психології призначається для діагностики і корекції дитячої психіки в меншому дошкільному віці від 2,5 років до 3 років. У комплект входять такі дидактичні матеріали, які необхідні для психологічної діагностики: 1) різнокольорові картинки із завданнями багаторазового використання, загальним числом 11 аркушів; 2) листи з казками, в казки включені психологічні субтести; 3) корекційно-розвиваючі вправи - 27 аркушів кольорових картинок багаторазового використання. Друга частина набору складається з методичного посібника, в якому описуються вікові характеристики дітей, процес проведення діагностичних заходів, за якими критеріями оцінювати результати діагностування, а також підібрані популярні ефективні корекційно-розвивальні ігри. Представлена ??діагностична методика створена на основі казок про тварин, це дає можливість легко зацікавити дітей і практично миттєво включити їх в діагностично-оцінює процес. У складі казки є 8 психологічних завдань-тестів, які допоможуть виявити рівень розуміння мови, сенсорний розвиток дитини, загальну його обізнаність, а також уміння розподіляти різні предмети і матеріали по групах їх приналежності, виявляється за допомогою цієї методики і рівень розвитку сенсорної методики. Згідно з результатами психологічного обстеження підбирається належний дидактичний і формує матеріал для корекційної подальшої роботи. Кожен з субтестів має кілька розвиваючих ігор.

Купити книгу «Психологічна діагностика та корекція в ранньому віці ( 2,5-3 роки )» Лариса Руденко , Наталя Павлова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психологічна діагностика та корекція в ранньому віці ( 2,5-3 роки )" (Лариса Руденко , Наталя Павлова) з ISBN 978-5-98563-323-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
пакет
Папір
картон
Кількість сторінок
70
Формат
215x300 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Лариса Руденко , Наталя Павлова

Рецензії на книгу «Психологічна діагностика та корекція в ранньому віці ( 2,5-3 роки ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами