Женская нарядная одежда и свадебные платья. Моделирование и конструирование. Система кроя «Мюллер и сын» - (978-5-98744-063-6)

Женская нарядная одежда и свадебные платья. Моделирование и конструирование. Система кроя «Мюллер и сын» - (978-5-98744-063-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 1696
1 696 грн
  • ISBN: 978-5-98744-063-6
  • Код товару: 315408
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Резниченко
Редактор: Світлана Костенко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка, суперобкладинка

Про книгу «Жіноча святковий одяг і весільні сукні. Моделювання та конструювання. Система крою « Мюллер та син»

Кажуть - любов сліпа! Чи не правда! Любов не сліпа і це підтверджується виразною тенденцією все зростаючого різноманіття кольорів весільних нарядів. І сьогодні в моді не тільки вічна класика, нареченої одягаються на свій найщасливіший день все яскравіше. Наряди не знають кордонів ні в формах, ні в кольорах. Бажання нового інноваційного проявляється все частіше і в аксесуарах. Базові класичні моделі доповнюються шлейфами з легкої напівпрозорої органзи, на плечі накидаються оригінальні болеро або мереживні топи, які навіть найпростіші за кроєм сукні перетворюють в дизайнерські моделі. Проявіть особливу увагу до деталей! Перед вами рідкісна книга - її матеріали повністю присвячені весільним і вечірніх нарядів різноманітних стильових напрямків, різних форм, з асиметричними лініями, вишуканими формами декольте, ефектами легкої прозорості. Всі підготовлені матеріали засновані на популярній професійній системі крою, найвідомішою і використовуваної в світі - "Мюллер і син". Кожна модель описується в тексті, а принципи моделювання написані доступною мовою, що робить їх зрозумілими для великої аудиторії. А ще видання включає цінні рекомендації для розробки і створення власних моделей.

Купити книгу «Жіноча святковий одяг і весільні сукні. Моделювання та конструювання. Система крою « Мюллер та син» в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Жіноча святковий одяг і весільні сукні. Моделювання та конструювання. Система крою « Мюллер та син" () з ISBN 978-5-98744-063-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Резниченко
Редактор
Світлана Костенко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70x100/8 (245x340 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор

Рецензії на книгу «Жіноча святковий одяг і весільні сукні . Моделювання та конструювання . Система крою « Мюллер та син».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами