Найти умного. Как проверить логическое мышление и творческие способности кандидата - Уильям Паундстоун (978-5-9614-4715-6)

Найти умного. Как проверить логическое мышление и творческие способности кандидата - Уильям Паундстоун (978-5-9614-4715-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4715-6
  • Код товару: 315376
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 272
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Вільям Паундстоун

Про книгу «Знайти розумного. Як перевірити логічне мислення і творчі здібності кандидата» Вільям Паундстоун

Прочитавши цю книгу, вам не страшні будуть будь-які співбесіди, адже якщо під час складного HR-інтерв'ю, вам поставлять запитання: "Скільки в сучасному світі настройщиків роялів і піаніно, або як зважити реактивний літак без допомоги ваг, і чому міняються місцями в дзеркалах праве і ліве, а не низ і верх - ви однозначно не розгубитеся. Втім, головоломки і завдання, від яких "закипають мізки» - не головна перевага книги. У ній самим докладним чином розповідається про те, як працює система рекрутингу Microsoft - про методику, яку сьогодні запозичують інші великі компанії, які бажають взяти в команду не просто здібних людей, а найкреативніших, нестандартно мислячих новачків. Практика корпорації Microsoft грунтується не на відборі претендентів на вакантне місце за стандартними типовими інтерв'ю, а на оригінальних і переконливих відповідях на запитання на кшталт: "Скільки води проносить річка Міссісіпі повз Орлеана за годину?" Знайти відповідь на такий несподіваний питання, при належній тренуванні аналітичного і творчого мислення, виявляється можна. Причому навіть в стресових ситуаціях на співбесіді. Книга - підказка розповість здобувачеві, як відповісти на подібні питання, а інтерв'юеру... підкаже ще більш каверзне питання.

Купити книгу «Знайти розумного. Як перевірити логічне мислення і творчі здібності кандидата» Вільям Паундстоун в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Знайти розумного. Як перевірити логічне мислення і творчі здібності кандидата" (Вільям Паундстоун) з ISBN 978-5-9614-4715-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Вільям Паундстоун

Рецензії на книгу «Знайти розумного . Як перевірити логічне мислення і творчі здібності кандидата ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами