В лабиринте чисел. Путешествие от А до Я со всеми остановками - Эмилия Александрова, Владимир Левшин (978-5-91045-727-4)

В лабиринте чисел. Путешествие от А до Я со всеми остановками - Эмилия Александрова, Владимир Левшин (978-5-91045-727-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 348
348 грн
  • ISBN: 978-5-91045-727-4
  • Код товару: 315287
Основні характеристики
Редактор: Вадим Мещеряков
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «У лабіринті чисел. Подорож від А до Я з усіма зупинками» Володимир Левшин , Емілія Александрова

У заплутаних лабіринтах чисел безліч таємниць і нерозгаданих таємниць і загадок. Разом з маленьким чітом юні читачі досліджують усі куточки і закутки цього незвичайного числового лабіринту, іду від зупинки А до останньої - Я. Кожна "математична зупинка" зустріне дітвору одиницями виміру, які необхідно буде вивчити, арифметичними знаками, числами - дробовими і досконалими, рівняннями , які необхідно буде навчитися не тільки вирішувати, але і складати, навчитися підносити до степеня числа, знати, як з різних чисел витягувати коріння і безліч різних корисних речей. На превеликий щастя, провідницею у цій непростій подорожі стане сама королева арифметика, завдяки їй навіть найскладніші й заплутані завдання, стануть абсолютно нескладними. Книга, написана Емілією Александрової та Володимиром Левшин перетворить знайомство логічними і математичними поняттями в надзвичайно веселий і дуже корисне пригода, яке однозначно розбудить інтерес у маленьких читачів до точних математичних наук і дозволить з легкістю освоїти непросту шкільну програму.

Купити книгу «У лабіринті чисел. Подорож від А до Я з усіма зупинками» Володимир Левшин , Емілія Александрова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "У лабіринті чисел. Подорож від А до Я з усіма зупинками" (Володимир Левшин , Емілія Александрова) з ISBN 978-5-91045-727-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Вадим Мещеряков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
96
Формат
60x84/8 (210x280 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Володимир Левшин , Емілія Александрова

Рецензії на книгу «У лабіринті чисел . Подорож від А до Я з усіма зупинками ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами