Третья промышленная революция. Как горизонтальные взаимодействия меняют энергетику, экономику и мир в целом - Джереми Рифкин (978-5-91671-332-9)

Третья промышленная революция. Как горизонтальные взаимодействия меняют энергетику, экономику и мир в целом - Джереми Рифкин (978-5-91671-332-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 255
255 грн
  • ISBN: 978-5-91671-332-9
  • Код товару: 314860
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 416
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Джеремі Ріфкін

Про книгу «Третя промислова революція. Як горизонтальні взаємодії змінюють енергетику , економіку і світ в ціл» Джеремі Ріфкін

Автор концепції Третьої промислової революції, відомий учений, впливовий американський економіст і еколог Джеремі Ріфкін, вважає, що на зміну традиційним централізованим моделям бізнесу в найближчі півстоліття повинні прийти нові структури. Спадщина першої та другої промислових революцій - ієрархічна організація економічної і політичної влади - неминуче поступиться місцем горизонтальному взаємодії, коли сотні мільйонів людей будуть генерувати власну зелену енергію вдома, в офісах і на фабриках і ділитися нею один з одним в «енергетичному Інтернеті». Розглядаючи базові характеристики і принципи функціонування такої інфраструктури, Джеремі Ріфкін показує, які перешкоди і можливості лежать на їхньому шляху в різних спільнотах, країнах і в світі в цілому. Його бачення третьої промислової революції офіційно прийнято Європейським співтовариством і Китаєм і підтримано ООН, і вже зараз робляться спроби реалізувати нову економічну парадигму.

Купити книгу «Третя промислова революція. Як горизонтальні взаємодії змінюють енергетику , економіку і світ в ціл» Джеремі Ріфкін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Третя промислова революція. Як горизонтальні взаємодії змінюють енергетику , економіку і світ в ціл" (Джеремі Ріфкін) з ISBN 978-5-91671-332-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
416
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Джеремі Ріфкін

Рецензії на книгу «Третя промислова революція . Як горизонтальні взаємодії змінюють енергетику , економіку і світ в ціл».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами