Критерии нормальной и аномальной личности в психотерапии и психологическом консультировании - Сергей Капустин (978-5-89353-419-1)

Критерии нормальной и аномальной личности в психотерапии и психологическом консультировании - Сергей Капустин (978-5-89353-419-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 230
230 грн
  • ISBN: 978-5-89353-419-1
  • Код товару: 314622
Основні характеристики
Редактор: Л. Бармина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Критерії нормальної і аномальної особистості в психотерапії і психологічному консультуванні» Сергій Капустін

На основі аналізу робіт Е. Фромма в книзі запропоновано опис екзистенціального критерію нормальної і аномальної особистості. Показано, що цей критерій має досить високу ступінь теоретичної обгрунтованості, оскільки в більш приватних варіантах в неявному вигляді він міститься в класичних теоріях особистості З. Фрейда, А. Адлера, К. Юнга, К. Роджерса і В. Франкла. Використання екзистенціального критерію в дослідженні клієнтів психологічної консультації з дитячо-батьківськими, подружніми і особистими проблемами, а також сімей, ніколи не зверталися в психологічну консультацію, дозволило отримати результати, які можна розглядати як емпіричне підкріплення класичної точки зору про те, що найважливішим психологічним фактором, впливає на виникнення у людини багатьох життєвих проблем, є аномальність його особистості, яка полягає у невідповідності її позиції природі людського життя. Книга адресована психологам-дослідникам, які цікавляться проблемою нормальної і аномальної особистості, психологам-практикам, які працюють в сфері психологічного консультування і психотерапії, і студентам психологічних факультетів вузів.

Купити книгу «Критерії нормальної і аномальної особистості в психотерапії і психологічному консультуванні» Сергій Капустін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Критерії нормальної і аномальної особистості в психотерапії і психологічному консультуванні" (Сергій Капустін) з ISBN 978-5-89353-419-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Л. Бармина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Сергій Капустін

Рецензії на книгу «Критерії нормальної і аномальної особистості в психотерапії і психологічному консультуванні ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами