Экстрасенсорика и ясновидение. Выявление и тренировка сверхъестественных способностей - Беата Бунцель-Дюрлих (978-5-222-22917-0)

Экстрасенсорика и ясновидение. Выявление и тренировка сверхъестественных способностей - Беата Бунцель-Дюрлих (978-5-222-22917-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 143
143 грн
  • ISBN: 978-5-222-22917-0
  • Код товару: 314403
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 206
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Беата Бунцель - Дюрліх

Про книгу «Екстрасенсорика і ясновидіння. Виявлення та тренування надприродних здібностей» Беата Бунцель - Дюрліх

Про що ця книга? Перш за все, це підручник екстрасенсорики. Він розповість вам про незвичайних знаннях, про те, як їх придбати і що з ними робити, про силу медіума і про його відповідальності, про таємні техніках і тренінгах, що дозволяють розвинути свої здібності. Прочитавши підручник з екстрасенсорики і ясновидіння, ви навчитеся жити зі своєю силою і знаннями і застосовувати їх, ви без праці будете розрізняти, з якою енергією маєте справу, навчитеся ефективно працювати з людьми, які потрапили в біду. За допомогою цих знань ви зможете зрозуміти, чому саме у вашому житті відбуваються саме ці події. Те, що раніше було загадкою, постане перед вами в абсолютно іншому світлі. Ви здивуєтеся, як раніше могли жити без цих знань. Ця книга буде корисна всім, хто цікавиться парапсихологією, - людям, в кого сила тільки починає прокидатися, і тим, хто цю силу вже відчуває, але не знає, як її застосувати.

Купити книгу «Екстрасенсорика і ясновидіння. Виявлення та тренування надприродних здібностей» Беата Бунцель - Дюрліх в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Екстрасенсорика і ясновидіння. Виявлення та тренування надприродних здібностей" (Беата Бунцель - Дюрліх) з ISBN 978-5-222-22917-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
206
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Беата Бунцель - Дюрліх

Рецензії на книгу «Екстрасенсорика і ясновидіння . Виявлення та тренування надприродних здібностей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами