Функциональный менеджмент. Как из хаоса создать порядок, преодолеть неопределенность и добиться успеха - Кадирбай Рятов (978-5-9614-4513-8)

Функциональный менеджмент. Как из хаоса создать порядок, преодолеть неопределенность и добиться успеха - Кадирбай Рятов (978-5-9614-4513-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 130
130 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4513-8
  • Код товару: 313761
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 176
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Кадірбай Рятов

Про книгу «Функціональний менеджмент. Як з хаосу створити порядок , подолати невизначеність і домогтися успіху» Кадірбай Рятов

Сучасний бізнес висуває суворі вимоги до власників і менеджерів, до їх знань і досвіду. Керівнику організації необхідно добре розбиратися в основах теорії управління, знати будову і особливості функціонування організації, якою він керує. Літератури, яка розкриває різні теоретичні підходи до управління процесами, ресурсами і персоналом, досить багато, але висвітлює вона, як правило, закордонний досвід. Підприємці та менеджери змушені «приміряти на себе» методології управління бізнесом, створені в умовах, зовсім не схожих з тими, в яких сьогодні перебувають економіки пострадянських країн. До того ж динаміка змін, що відбуваються в світі, змушує задуматися про необхідність підходу до тлумачення основ менеджменту, який мав би якимось властивістю універсальності. Систематизуючи знання про управління організаціями, автор пропонує свого роду інструмент, здатний усунути дефіцит основних теоретичних знань і одночасно впорядкувати практичний досвід управління організацією. Книга буде цікава менеджерам і власникам бізнесу, студентам економічних вузів і всім тим, кого цікавить результативність і ефективність організацій.

Купити книгу «Функціональний менеджмент. Як з хаосу створити порядок , подолати невизначеність і домогтися успіху» Кадірбай Рятов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Функціональний менеджмент. Як з хаосу створити порядок , подолати невизначеність і домогтися успіху" (Кадірбай Рятов) з ISBN 978-5-9614-4513-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
176
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Кадірбай Рятов

Рецензії на книгу «Функціональний менеджмент . Як з хаосу створити порядок , подолати невизначеність і домогтися успіху».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами