Команда чемпионов продаж. Как создать идеальный отдел продаж и эффективно им управлять - Сергей Филиппов (978-5-9614-4504-6)

Команда чемпионов продаж. Как создать идеальный отдел продаж и эффективно им управлять - Сергей Филиппов (978-5-9614-4504-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 261
261 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4504-6
  • Код товару: 313358
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 176
Формат: 130х200 мм
Автор: Сергій Філіппов

Про книгу «Команда чемпіонів продажів. Як створити ідеальний відділ продажів і ефективно ним управляти» Сергій Філіппов

Навіть ідеальний план неможливо реалізувати без хороших виконавців. Тому використання як завгодно продуманої або навіть ідеальної методики продажів не дасть результатів, якщо немає тих, хто буде правильно її застосовувати. Для того щоб отримати ефективний відділ продажів, потрібно не тільки знайти і найняти кваліфікованих і талановитих менеджерів з продажу, а й навчити їх, мотивувати і зробити так, щоб у них не виникало бажання піти з вашої компанії і ви не втрачали співробітників, в яких настільки багато було вкладено. Крім того, необхідно вибудувати оптимальну систему управління відділом і контролю показників якості роботи менеджерів. Сергій Філіппов розповідає про те, як правильно вирішити всі ці важливі і складні завдання, витративши при цьому мінімум зусиль.

Купити книгу «Команда чемпіонів продажів. Як створити ідеальний відділ продажів і ефективно ним управляти» Сергій Філіппов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Команда чемпіонів продажів. Як створити ідеальний відділ продажів і ефективно ним управляти" (Сергій Філіппов) з ISBN 978-5-9614-4504-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
176
Формат
130х200 мм
Автор
Сергій Філіппов

Рецензії на книгу «Команда чемпіонів продажів . Як створити ідеальний відділ продажів і ефективно ним управляти ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами