Креатология. Теория емкости креативности талантливой, гениальной личности и нетварные божественные излучения - Дмитрий Савченко (978-5-8291-1585-2)

Креатология. Теория емкости креативности талантливой, гениальной личности и нетварные божественные излучения - Дмитрий Савченко (978-5-8291-1585-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 244
244 грн
  • ISBN: 978-5-8291-1585-2
  • Код товару: 313332
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 496
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Дмитро Савченко

Про книгу «Креатологія. Теорія ємності креативності талановитої , геніальної особистості і нетварное божествен» Дмитро Савченко

Монографія присвячена ізложденію результатів дослідження проблеми креативності талановитої, геніальної особистості, яка знаходиться в постійній і неразравной зв'язку з океаном нестворені божественних випромінювань. Автор розглянув закони, що описують потенціал творчого еросу особистості, залучаючи для цього як великі джерелознавчі матеріали, зокрема знамениті Ареопагитики і коментарі до них, так і відповідні предмету розгляду математичні моделі взаємодії божественних випромінювань з психічною сферою творчої особистості. Безумовно оригінальним слід визнати об'єднання автором в єдине ціле виклад і обговорення богословських праць, створених у різні історичні епохи видатними церковними діячами та філософами, з описом психічних процесів мовою складних математичних рівнянь, зазвичай використовуваних при описі фізичних процесів в суцільних середовищах. Книга представляє інтерес для філософів, психологів, культурологів і творчих працівників різних галузей науки і мистецтва, а також для богословів і мирян Православної церкви.

Купити книгу «Креатологія. Теорія ємності креативності талановитої , геніальної особистості і нетварное божествен» Дмитро Савченко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Креатологія. Теорія ємності креативності талановитої , геніальної особистості і нетварное божествен" (Дмитро Савченко) з ISBN 978-5-8291-1585-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
496
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Дмитро Савченко

Рецензії на книгу «Креатологія . Теорія ємності креативності талановитої , геніальної особистості і нетварное божествен».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами