Личность в мегаполисе. Психология и психотерапия психических нарушений - Цезарь Короленко, Наталия Дмитриева (978-5-91160-065-5)

Личность в мегаполисе. Психология и психотерапия психических нарушений - Цезарь Короленко, Наталия Дмитриева (978-5-91160-065-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 199
199 грн
  • ISBN: 978-5-91160-065-5
  • Код товару: 313303
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 288
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Наталія Дмитрієва , Цезар Короленко

Про книгу «Особистість в мегаполісі. Психологія і психотерапія психічних порушень» Наталія Дмитрієва , Цезар Короленко

Пропонована увазі читача книга є першим в Росії керівництвом по постсовременной психіатрії та психології. Автори розглядають психологічні і психічні порушення нового століття і їх психотерапію як з біомедичних, так і психологічних, соціальних та культуральних позицій. У книзі викладаються дані про нові, які не виділяються в минулому формах психічних порушень і їх тіньових синдромах, дається їх класифікація. Вперше описані варіанти проявів ушкоджує психічної організації властиві не тільки особам з психічними розладами, а й психічно здоровим людям і в більшості випадків є реакцією на недозволені всередині / міжособистісні конфлікти і важкі життєві ситуації. Використання в практичній діяльності психодинамических механізмів психічних дисфункцій і психологічних портретів осіб, які страждають цими порушеннями, дозволить розширити горизонти їх діагностики фахівцям, схильним бачити патологію в будь-якому варіанті поведінки. Сучасна людина, що знаходиться під впливом постійних стресових ситуацій, змушений орієнтуватися тільки на себе, на свої внутрішні ресурси. Книга призначена не тільки для вдосконалення знань психологів, психіатрів, педагогів і соціальних працівників, а й для самопізнання будь-якої людини.

Купити книгу «Особистість в мегаполісі. Психологія і психотерапія психічних порушень» Наталія Дмитрієва , Цезар Короленко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Особистість в мегаполісі. Психологія і психотерапія психічних порушень" (Наталія Дмитрієва , Цезар Короленко) з ISBN 978-5-91160-065-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
288
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Наталія Дмитрієва , Цезар Короленко

Рецензії на книгу «Особистість в мегаполісі . Психологія і психотерапія психічних порушень ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами