Юлий Цезарь. Антоний и Клеопатра. Трагедия о Кориолане. Тит Андроник. Троил и Крессида - Уильям Шекспир (978-5-9922-1601-1)

Юлий Цезарь. Антоний и Клеопатра. Трагедия о Кориолане. Тит Андроник. Троил и Крессида - Уильям Шекспир (978-5-9922-1601-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 102
102 грн
  • ISBN: 978-5-9922-1601-1
  • Код товару: 313142
Основні характеристики
Перекладач: П. Козлов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 512

Про книгу «Юлій Цезар. Антоній і Клеопатра. Трагедія про Коріолані. Тит Андронік. Троил і Крессида» Вільям Шекспір

Вільям Шекспір (1561-1616) - англійський поет , драматург і актор , який по праву вважається найбільшим письменником епохи Відродження. Його історичні хроніки , приголомшливі своєю достовірністю , античні драми , найбільші трагедії і чудові комедії не знають собі рівних , і до цього дня не сходять зі світових сцен. В даний видання увійшли п'ять знаменитих античних драм У. Шекспіра - « Юлій Цезар » , « Антоній і Клеопатра » , « Троїл і Крессида » , « Трагедія про Коріолані » , « Тит Андронік ».

Купити книгу «Юлій Цезар. Антоній і Клеопатра. Трагедія про Коріолані. Тит Андронік. Троил і Крессида» Вільям Шекспір в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Юлій Цезар. Антоній і Клеопатра. Трагедія про Коріолані. Тит Андронік. Троил і Крессида" (Вільям Шекспір) з ISBN 978-5-9922-1601-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
П. Козлов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
512
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Вільям Шекспір

Рецензії на книгу «Юлій Цезар. Антоній і Клеопатра . Трагедія про Коріолані . Тит Андронік . Троил і Крессида ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами