Программирование разума. От манипуляции и промывания мозгов к расширению возможностей и внутренней свободе - Элдон Тейлор (978-5-91606-025-6)

Программирование разума. От манипуляции и промывания мозгов к расширению возможностей и внутренней свободе - Элдон Тейлор (978-5-91606-025-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 349
349 грн
  • ISBN: 978-5-91606-025-6
  • Код товару: 312948
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 400
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)
Автор: Елдон Тейлор

Про книгу «Програмування розуму. Від маніпуляції і промивання мізків до розширення можливостей і внутрішньої с» Елдон Тейлор

Ви ще сумніваєтеся в тому, що підсвідомість - найпотужніша рушійна сила? Тоді не попадіться в мережі тих, хто "продає" нам ідеї, речі, стиль життя. Бо графічна реклама, передвиборні ролики, мови наших лідерів, - кожен елемент нашого оточення несе в собі зашифровані послання. Вони не сприймаються розумом, але потрапляють в серце, без нашого на те дозволу. Нечувані суми витрачаються на вивчення шляхів до нашого підсвідомості, а багато "нешкідливі" технічні пристрої мають свій зворотний бік. Існує ціла індустрія впливу на наші думки і почуття. Книга Елдона Тейлора приголомшує. Викликає протест. Відраза. Але факти - річ уперта. І вони - в ваших руках: замовчувані результати наукових досліджень, потужний аналіз рекламних трюків, скандальні судові розгляди, феномени гіпнотичного впливу - жорстка правда про те, як наші бажання і нашу поведінку нав'язуються нам ззовні. Однак несвідоме може проникнути у ваше життя і на ваших умовах. Скористайтеся технологіями, описаними в книзі. Зцілите недуги - як тілесні, так і душевні. Дозвольте собі (саме дозвольте!) Жити щасливо.

Купити книгу «Програмування розуму. Від маніпуляції і промивання мізків до розширення можливостей і внутрішньої с» Елдон Тейлор в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Програмування розуму. Від маніпуляції і промивання мізків до розширення можливостей і внутрішньої с" (Елдон Тейлор) з ISBN 978-5-91606-025-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
400
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Елдон Тейлор

Рецензії на книгу «Програмування розуму . Від маніпуляції і промивання мізків до розширення можливостей і внутрішньої с».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами