Космоэнергетика. Шаги к исцелению - Василий Орлов (978-617-579-799-0)

Космоэнергетика. Шаги к исцелению - Василий Орлов (978-617-579-799-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 165
165 грн
  • ISBN: 978-617-579-799-0
  • Код товару: 312892
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 294
Формат: 60х84/16 (145х200 мм)
Автор: Василь Орлов

Про книгу «Космоенергетіка. Кроки до зцілення» Василь Орлов

Василь Орлов - засновник і керівник Центру космоенергетікі і Школи духовного розвитку "ШЛЯХ ДО СЕБЕ", професор, доктор психології, академік Європейської академії природничих наук, Прогрсссор космоенергетікі, член Асоціації народної та нетрадиційної медицини України. У своїй новій книзі відомий космоенергет і цілитель ділиться своїм багаторічним досвідом духовного і фізичного зцілення пацієнтів. Книга складається з двох розділів. У першому розділі "Теоретичні аспекти космоенергетіческіх цілительства" автор викладає основні матеріали по класичної космоенергетікі, строгим прихильником якої він є. До безперечних достоїнств другого розділу - "Практична робота космоенергет", а разом з нею і всієї книги, слід віднести те, що в ній конкретно і детально розглядається лікування багатьох захворювань, при цьому кожне захворювання описано з точки зору офіційної медицини і її підходів; викладені шляхи пошуку психосоматичних причин виникнення захворювань і робота пацієнтів над собою, а також особистий досвід автора в лікуванні цих захворювань методом космоенергетікі. Матеріал викладено в простій і доступній для розуміння формі. Книга призначена для практикуючих космоенергетов і широкого кола читачів, які прагнуть розширити свої погляди на сучасні методи ефективного цілительства.

Купити книгу «Космоенергетіка. Кроки до зцілення» Василь Орлов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Космоенергетіка. Кроки до зцілення" (Василь Орлов) з ISBN 978-617-579-799-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
294
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Автор
Василь Орлов

Рецензії на книгу «Космоенергетіка . Кроки до зцілення ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Все чітко, чсно, логічно.

Недоліки:

Немає

Прекрасна книга для початківця і не тільки. Це не просто кнга, а ціла енциклопедія, збірка матеріалів про все саме цінне для практики космоенергета. Однозначно раджу

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами