Совсем наоборот. Работа с тетралеммой и другие базовые формы системных структурных расстановок - Маттиас Варга фон Кибед, Инза Шпаррер (978-5-91160-062-4)

Совсем наоборот. Работа с тетралеммой и другие базовые формы системных структурных расстановок - Маттиас Варга фон Кибед, Инза Шпаррер (978-5-91160-062-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 223
223 грн
  • ISBN: 978-5-91160-062-4
  • Код товару: 312858
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 256
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Инза Шпаррер , Маттіас Варга фон Кібед

Про книгу «Зовсім навпаки. Робота з тетралемма і інші базові форми системних структурних розстановок» Инза Шпаррер , Маттіас Варга фон Кібед

Наявність протилежних можливостей і варіантів дій робить прийняття рішень важким, нестерпним, а часом навіть неможливим? - Зовсім навпаки: дана школа орігінальномислія навчить читача абсолютно по-новому, в руслі хороших рішень, структурувати питання, проблеми і ситуації вибору. Після дотепної презентації власноруч зведених перешкод в, здавалося б, креативних моделях мислення і рішень, автори детально описують свою роботу з тетралемма, тренінг орігінальномислія par exellence.В цій книзі описані нові, далекосяжні можливості застосування системних структурних розстановок і представлені способи їх практичного використання. Ця робота ґрунтується на чотирьох підходах. На представленні про світ і людину сімейної терапії Вірджинії Сатир і на конструктивістській позиції фокусированного на вирішенні методу милуокского школи. На методі розстановок, який на сьогоднішній день відомий головним чином за сімейними розстановкам, мають безліч коренів. Tea Шёнфельдер почала проводити сімейні розстановки з символічними предметами. Берт Хеллінгера доповнив цей метод ідеями В. Сатир і І. Бузормені-Надя і став представляти сімейні системи, розставляючи групи людей. Четвертим головним коренем структурної розстановочний роботи, що визначає розуміння фізіологічного впливу мови, є Еріксоновському гіпнотерапія. Ці чотири підходи відкрили авторам в їх роботі нові можливості для зміни моделей поведінки.

Купити книгу «Зовсім навпаки. Робота з тетралемма і інші базові форми системних структурних розстановок» Инза Шпаррер , Маттіас Варга фон Кібед в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зовсім навпаки. Робота з тетралемма і інші базові форми системних структурних розстановок" (Инза Шпаррер , Маттіас Варга фон Кібед) з ISBN 978-5-91160-062-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Инза Шпаррер , Маттіас Варга фон Кібед

Рецензії на книгу «Зовсім навпаки. Робота з тетралемма і інші базові форми системних структурних розстановок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами