Основа убеждений. Как лучшие в мире маркетологи, дизайнеры, продавцы, тренеры, учителя, предприниматели и лидеры заставляют нас поверить в свои идеи - Том Асакер (978-5-91657-894-2)

Основа убеждений. Как лучшие в мире маркетологи, дизайнеры, продавцы, тренеры, учителя, предприниматели и лидеры заставляют нас поверить в свои идеи - Том Асакер (978-5-91657-894-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 177
177 грн
  • ISBN: 978-5-91657-894-2
  • Код товару: 312767
Основні характеристики
Автор: Том Асакер
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 208
Формат: 60x72/16 (145х175 мм)
Автор: Том Асакер

Про книгу «Основа переконань. Як кращі в світі маркетологи , дизайнери , продавці , тренери , вчителі , підпри» Том Асакер

Ця книга присвячена переконанням - тому, що вони з себе представляють, чому вони так важливі, як вони виникають, як вкорінюються в свідомості людини, і як успішні люди надихають і підштовхують до дій інших людей, або, кажучи словами автора, як успішні люди та компанії «використовують силу переконань». Проаналізувавши механізми виникнення наших переконань, і розкривши приховану логіку мотивів людської поведінки, Том Асакер пропонує всім, хто хоче досягти успіху, почати шлях до цієї мети з ревізії своєї системи переконань. Для маркетологів, дизайнерів, продавців, тренерів, вчителів, підприємців і лідерів, які хочуть дізнатися, що потрібно зробити, щоб переконати інших людей.

Купити книгу «Основа переконань. Як кращі в світі маркетологи , дизайнери , продавці , тренери , вчителі , підпри» Том Асакер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Основа переконань. Як кращі в світі маркетологи , дизайнери , продавці , тренери , вчителі , підпри" (Том Асакер) з ISBN 978-5-91657-894-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
208
Формат
60x72/16 (145х175 мм)
Автор
Том Асакер

Рецензії на книгу «Основа переконань . Як кращі в світі маркетологи , дизайнери , продавці , тренери , вчителі , підпри».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами