Мы все из Бюллербю - Астрид Линдгрен (978-5-389-06602-1)

Мы все из Бюллербю - Астрид Линдгрен (978-5-389-06602-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 351
351 грн
  • ISBN: 978-5-389-06602-1
  • Код товару: 312636
Основні характеристики
Перекладач: Любов Горліна
Художник: Олена Дудник
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 216

Про книгу «Ми всі з Бюллербю» Астрід Ліндгрен

А ви знаєте, яке саме краще місце на Землі? Ні? А персонажі Астрід Ліндгрен - знають! Вони вважають найкращим місцем село Бюллербю, в якій вони живуть. І до речі, письменниця повністю їх в цьому підтримує, адже автор книги все дитинство провела в маленькому селі на півдні Швеції. І хоча в селі Бюллербю дітей всього шість, вони ніколи не нудьгують, як ніколи не нудьгувала велика письменниця, адже саме в такій невеликій і затишній селі формувалося її світогляд. З властивим їй заразливим і добрим гумором розповідає вона про безтурботне порі - дитинстві, де є місце і добрим сімейних свят і пустощів, радощів і скороминущим огорчениям.

Купити книгу «Ми всі з Бюллербю» Астрід Ліндгрен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ми всі з Бюллербю" (Астрід Ліндгрен) з ISBN 978-5-389-06602-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Любов Горліна
Художник
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
216
Формат
60х90/8 (220х290 мм)
Автор
Астрід Ліндгрен

Рецензії на книгу «Ми всі з Бюллербю ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Большой формат, отличная печать, прекрасные рисунки

Недоліки:

Не очень крупный шрифт и большие поля.

На украинском Діти з Гамірного с прекрасными рисунками украинской художницы Оксаны Дудник уже не найти, спасибо Махаону - порадовал читателей версией на русском. Качественно напечатанная книга, толстый увесистый том, лакированная обложка, хорошая оффсетная бумага, удивительные иллюстрации, как полностраничные, так и на разворот. Жаль, конечно, издатели сделали большие поля и не очень крупный шрифт (при таких полях крупнее шрифт и не сделаешь, книга и так довольно толстая), но текст предназначен не для малышей, для своей возрастной категории книга вполне читабельна. Само же произведение не нуждается в представлении - нестареющая классика, Линдгрен, мастхев в любой приличной детской библиотеке.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами