Проблемные семьи - проблемные дети. Работа с родителями: процесс сотрудничества - Мартин Герберт, Кэролин Уэбстер-Страттон (978-5-91743-016-4)

Проблемные семьи - проблемные дети. Работа с родителями: процесс сотрудничества - Мартин Герберт, Кэролин Уэбстер-Страттон (978-5-91743-016-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 295
295 грн
  • ISBN: 978-5-91743-016-4
  • Код товару: 312469
Основні характеристики
Перекладач: Катерина Лісовська
Науковий редактор: І. Рудакова
Редактор: Світлана Сапожникова
Мова: російська

Про книгу «Проблемні сім'ї - проблемні діти. Робота з батьками : процес співпраці» Керолін Уебстер - Страттон , Мартін Герберт

Зарубіжні фахівці в галузі клінічної психології К. Уебстер-Страттон (практикуючий педіатр, професор Вашингтонського Університету) і М. Герберт (професор Університету Ексетер в Великобританії) розробили методику роботи з сім'ями, які виховують проблемних дітей. Ця методика, заснована на співпраці батьків і фахівців, вже зарекомендувала себе в Америці і Європі і успішно застосовується в Росії. Автори дають докладний опис того, що означає бути батьком проблемного дитини і що відчуває такий батько, проходячи процес терапії. Книга не тільки звертається до професіоналів, а й являє собою спробу через терапевта "достукатися" до батьків проблемних дітей, показати процес терапії зсередини. Книга адресована психологам, психіатрам, лікарям, медсестрам, вчителям, вихователям, соціальним працівникам та всім тим, хто співпрацює з сім'ями, підтримує їх для того, щоб змінити майбутнє проблемних дітей. Вона буде дуже корисна і цікава також батькам проблемних дітей.

Купити книгу «Проблемні сім'ї - проблемні діти. Робота з батьками : процес співпраці» Керолін Уебстер - Страттон , Мартін Герберт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Проблемні сім'ї - проблемні діти. Робота з батьками : процес співпраці" (Керолін Уебстер - Страттон , Мартін Герберт) з ISBN 978-5-91743-016-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Лісовська
Науковий редактор
І. Рудакова
Редактор
Світлана Сапожникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
488
Формат
150х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.545
Автор
Керолін Уебстер - Страттон , Мартін Герберт

Рецензії на книгу «Проблемні сім'ї - проблемні діти . Робота з батьками : процес співпраці ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами