Путь к смерти. Жить до конца - Розмари Зорза, Виктор Зорза (978-5-91478-022-4)

Путь к смерти. Жить до конца - Розмари Зорза, Виктор Зорза (978-5-91478-022-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 187
187 грн
  • ISBN: 978-5-91478-022-4
  • Код товару: 312194
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 320
Формат: 130х200 мм
Вага: 0.400
Автор: Віктор Зорзи , Розмарі Зорзи

Про книгу «Шлях до смерті. Жити до кінця» Віктор Зорзи , Розмарі Зорзи

У віці двадцяти п'яти років Джейн Зорзи дізналася, що хвора на рак. Незабаром її не стало. Хвороба Джейн протікала в надзвичайно гострій формі, і сім'я помістила її в один з сучасних хоспісів, які в 70-і роки ХХ століття набули поширення в Англії, США та інших країнах. У правдивому оповіданні o хвороби і смерті своєї дочки Розмарі і Віктор Зорзи докладно описують принципи і методи роботи хоспісів, прагнучи до розвитку ідей хоспісного руху в суспільстві. Цією книгою ми відкриваємо спільну літературну серію Фонду допомоги хоспісу «Віра» і видавництва «Постум». Метою проекту є привернення уваги суспільства до медичних, соціальних і психологічних аспектів хвороби і смерті. Сподіваємося, що ці книги допоможуть родичам, медичному персоналу і добровольцям в догляді за хворими людьми. Навіть якщо ви ніколи не стикалися з цією проблемою, ми рекомендуємо вам ознайомитися з нашою серією. Не варто боятися цієї теми, адже незнання може виявитися набагато страшніше.

Купити книгу «Шлях до смерті. Жити до кінця» Віктор Зорзи , Розмарі Зорзи в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шлях до смерті. Жити до кінця" (Віктор Зорзи , Розмарі Зорзи) з ISBN 978-5-91478-022-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
320
Формат
130х200 мм
Вага
0.400
Автор
Віктор Зорзи , Розмарі Зорзи

Рецензії на книгу «Шлях до смерті . Жити до кінця ».

1 0

Куплений в цьому магазині: Так

Сьогодні історій людей , які захворіли на рак, дуже багато. Ця книга, мені здається, найкращі. Наше суспільство не виховує манеру поведінку людей, які опинились перед перед лицем смерті. Що ж робити рідним , близьким, як поводитись. Це історія розпачу, піднесення, стоїцизму, слабкості, віри, зневір'я...Про життя ...

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами