Половозрастная идентификация: методика исследования детского самосознания (комплект) - Наталия Белопольская (978-5-89353-256-2)

Половозрастная идентификация: методика исследования детского самосознания (комплект) - Наталия Белопольская (978-5-89353-256-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 318
318 грн
  • ISBN: 978-5-89353-256-2
  • Код товару: 311908
Основні характеристики
Редактор: О. Шапошникова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Статево ідентифікація : методика дослідження дитячого самосвідомості ( комплект )» Наталія Белопольская

Методика призначена для дітей 4 - 12 років, необмеженого часу проведення та області застосування в діагностиці розумової відсталості, ступеня затримки психічного розвитку, в корекційній роботі і консультуванні. Методика дозволяє досліджувати ступінь сформованості статевої і вікової ідентичності, скорегувати розуміння соціальної позиції і сприяти розвитку самосвідомості дитини. Оригінальність методики полягає в використанні стимульного матеріалу, що охоплює всі вікові категорії (від дитинства до старості), що дозволяє найбільш ефективно проводити діагностичну та корекційну роботу. У керівництві наведені узагальнені дані про закономірності формування статево-віковою ідентифікації в нормі та патології і приклади аналізу результатів виконання методики. У комплект входить керівництво до методики (автор - Белопольская Н.Л.) і стомлений матеріал (12 карток).

Купити книгу «Статево ідентифікація : методика дослідження дитячого самосвідомості ( комплект )» Наталія Белопольская в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Статево ідентифікація : методика дослідження дитячого самосвідомості ( комплект )" (Наталія Белопольская) з ISBN 978-5-89353-256-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Шапошникова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
24
Формат
60х88/16 (150х210 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Наталія Белопольская

Рецензії на книгу «Статево ідентифікація : методика дослідження дитячого самосвідомості ( комплект ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами