Божественная комедия - Данте Алигьери (978-5-389-05867-5)

Божественная комедия - Данте Алигьери (978-5-389-05867-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 78
78 грн
  • ISBN: 978-5-389-05867-5
  • Код товару: 311111
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Чюміна
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 544
Формат: 130х200 мм

Про книгу «Божественна комедія» Данте Аліг'єрі

Плодом життя "суворого Данта" - саме таке ім'я дав знаменитому геніальному італійцю Пушкін - була "Божественна комедія". Цей твір став в епоху Середньовіччя першим провісником епохи відродження. Це праця, що став на рівних в ряду найбільших досягнень думки і генія людини - так про це безсмертному творі говорили, і будуть говорити. Сам же автор "Божественної комедії" називав її просто "Комедія", тоді як зачаровані його творінням нащадки дали їй назву "Божественна". Більше семисот років минуло з дня виходу в світ твори Данте, а критики всього світу, історики не перестають сперечатися про нього - що це: поетичний "путівник" в потойбічному світі (як представляє його звичайна земна людина), або цей твір - щось більше. Можливо, прагнення людини дізнатися непізнане, відшукати в ірраціональному раціональне, показати людству дорогу до радості і світла від темряви скорботи і горя?

Купити книгу «Божественна комедія» Данте Аліг'єрі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Божественна комедія" (Данте Аліг'єрі) з ISBN 978-5-389-05867-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Чюміна
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
544
Формат
130х200 мм
Автор
Данте Аліг'єрі

Рецензії на книгу «Божественна комедія ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Многие советовали прочитать эту книгу, но постоянно почему-то откладывала это. Появился уже свой интерес к этой книге после просмотра фильма «Инферно». Очень жалею, что откладывала прочтение! Такая детализация, метафоры и образы не оставят никого равнодушным. Автор действительно будто лично побывал во всех местах, которые описывал!

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Была подростком - не могла по-достоинству оценить классику, понять глубину мысли автора, найти другой подтекст произведения, скрывающийся между строк. Интересными мне были лишь детективы, приключенческие романы пока в руки мне мама все-таки не всунула Войну и Мир. С нее началось мое знакомство с новым для меня, более глубоким миром со смыслом. Божественная комедия - последнее произведение, которое я прочла лишь недавно. Сказать, что под впечатлением - ничего не сказать. Отныне это одна из моих любимых книг. Не буду раскрывать сюжет, скажу лишь, чтобы заинтересовать - скучать не будете и… откроете для себя новый мир)

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Настільки яскраво та живо змальовані-описані образи та місця, що здається - автор сам побував у чистилищі та в раю. Книга зачіпає найпотаємніші струни душі і серця. У всякому випадку байдужим до неї не залишиться ніхто. Я ще протягом тижня ходила під враженнями. А деякі місця перечитую і буду перечитувати й надалі. Витвір мистецтва, який відкриває перед тобою нові грані життя - ось так коротко можна охарактеризувати Божественну комедію великого Данте. Рекомендую до прочитання всім без винятку, а з віком буде відкриватися новий сенс.

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Оставила неизгладимое впечатление в душе. Мы все живем одним днем, а эта книга заставляет остановиться, задуматься о том, что после и где бы мы хотели оказаться после жизни. Когда читаешь вот такие прекрасные произведения, остальное отходит на второй план - суета, жажда заработка, пустые стремления получше одеться и т. п. А еще это прекрасная возможность заглянуть сквозь щелочку, побывать во времени, которое было задолго до нас. Интересен уклад жизни, понятия о том, что правильно, а что нет для людей того времени. Спасибо огромное менеджерам магазина, что обратили мое внимание именно на эту вечную классику! Получила истинное удовольствие.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами