Традиционная китайская живопись. Приемы. Средства. Композиции. Набор для начинающих (комплект из 2 книг) - Джейн Дуайт (978-5-89355-495-3)

Традиционная китайская живопись. Приемы. Средства. Композиции. Набор для начинающих (комплект из 2 книг) - Джейн Дуайт (978-5-89355-495-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 356
356 грн
  • ISBN: 978-5-89355-495-3
  • Код товару: 310298
Основні характеристики
Автор: Джейн Дуайт
Обкладинка: м`яка обкладинка, футляр
Кількість сторінок: 192
Формат: 180х240 мм
Автор: Джейн Дуайт

Про книгу «Традиційна китайська живопис. Прийоми. Засоби. Композиції. Набір для початківців ( комплект з 2 к» Джейн Дуайт

Тисячі років китайські художники відточували свою унікальну техніку живопису -утонченную, засновану на древніх філософських традиціях. Займатися китайським живописом дуже цікаво, але освоїти її непросто, оскільки вона вимагає зібраності, точності та акуратності. Тому будь-якому починаючому художнику необхідна допомога фахівця, який знає секрети цього вишуканого мистецтва. Поради Джейн Дуайт дозволять вам освоїти різноманітну техніку китайського живопису і отримати від занять справжнє задоволення! З книги "Техніка китайського живопису" ви дізнаєтеся про основні прийоми цього виду мистецтва - від найпростіших до найскладніших елементів, освоїте найдавніші способи письма пензлем і навчитеся правильно користуватися тушшю. У книзі "Зразки композицій" представлені завдання, які допоможуть вам застосувати отримані знання на практиці. Дотримуючись поетапні інструкції, ви створите красиві багатобарвні композиції, які напевно принесуть багато радості і вам, і вашим близьким. А коли ви відчуєте, що ваша майстерність зросла настільки, що ви можете створювати оригінальні роботи, з цього альбому ви почерпнете масу цікавих ідей для своєї творчості. У набір входять: 2 книги-інструкції, кисті, туш, фарби, тушечніца, мірна ложечка для води, підставка для кистей і невелика зручна палітра.

Купити книгу «Традиційна китайська живопис. Прийоми. Засоби. Композиції. Набір для початківців ( комплект з 2 к» Джейн Дуайт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Традиційна китайська живопис. Прийоми. Засоби. Композиції. Набір для початківців ( комплект з 2 к" (Джейн Дуайт) з ISBN 978-5-89355-495-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка, футляр
Кількість сторінок
192
Формат
180х240 мм
Автор
Джейн Дуайт

Рецензії на книгу «Традиційна китайська живопис . Прийоми . Засоби. Композиції . Набір для початківців ( комплект з 2 к».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами