Мозг и эффективное развитие детей и взрослых: возраст, обучение, творчество, профориентация - Владимир Степанов (978-5-8291-1456-5)

Мозг и эффективное развитие детей и взрослых: возраст, обучение, творчество, профориентация - Владимир Степанов (978-5-8291-1456-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 161
161 грн
  • ISBN: 978-5-8291-1456-5
  • Код товару: 309977
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 315
Формат: 130х200 мм

Про книгу «Мозок і ефективний розвиток дітей і дорослих : вік , навчання , творчість , профорієнтація» Володимир Степанов

У навчальному посібнику докладно описуються психологічні особливості функціональної асиметрії мозку різних людей: правопівкульових, лівопівкулевих, равнополушарних. Крім цих індивідуально-типологічних особливостей докладно простежуються їх вікові зміни і обговорюються можливості ефективного розвитку учнів в навчально-виховному процесі та при виборі професії. Розглядаються нові педагогічні технології навчання математики, іноземної та російської мови, історії, образотворчого мистецтва. Спеціальна увага приділяється проблемі дитячої креативності і творчості дорослих. Посібник розрахований на студентів педагогічних коледжів та вузів, вчителів, педагогів-психологів, соціальних педагогів, підготовлених до читання педагогічної літератури батьків і всіх освічених і зацікавлених людей в порядку самоосвіти і саморозвитку.

Купити книгу «Мозок і ефективний розвиток дітей і дорослих : вік , навчання , творчість , профорієнтація» Володимир Степанов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мозок і ефективний розвиток дітей і дорослих : вік , навчання , творчість , профорієнтація" (Володимир Степанов) з ISBN 978-5-8291-1456-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
315
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Володимир Степанов

Рецензії на книгу «Мозок і ефективний розвиток дітей і дорослих : вік , навчання , творчість , профорієнтація ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами