Воспитательный шок. Революционный взгляд на воспитание детей и подростков - Эшли Мерримен, По Бронсон (978-5-699-64124-6)

Воспитательный шок. Революционный взгляд на воспитание детей и подростков - Эшли Мерримен, По Бронсон (978-5-699-64124-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 72
72 грн
  • ISBN: 978-5-699-64124-6
  • Код товару: 309864
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 288

Про книгу «Виховний шок. Революційний погляд на виховання дітей і підлітків» За Бронсон , Ешлі Мерімен

Книга відомих американських журналістів принесла їм світову популярність і перевернула багато традиційних уявлень про виховання дітей, їх соціалізації та спілкуванні з ними. Мільйони батьків в різних країнах, прочитавши книгу, визнають: багатьох помилок можна уникнути, якщо відійти від нав'язаних шаблонів. Ви дізнаєтеся, чому не завжди корисно слідувати батьківським інстинктам, як, старанно хвалячи дітей, ми підриваємо їх впевненість в собі, а навчаючи їх бути чесними, насправді вчимо брехати. Ви зрозумієте, чому навчальні відеопрограми для малюків малоефективні, навчання в кращій школі не гарантує подальшого успіху, а боротьба з підлітковими бунтами часто не приносить результатів. Книга допоможе вам уникнути багатьох проблем і стати кращими батьками кращих дітей.

Купити книгу «Виховний шок. Революційний погляд на виховання дітей і підлітків» За Бронсон , Ешлі Мерімен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Виховний шок. Революційний погляд на виховання дітей і підлітків" (За Бронсон , Ешлі Мерімен) з ISBN 978-5-699-64124-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.259
Автор
За Бронсон , Ешлі Мерімен

Рецензії на книгу «Виховний шок . Революційний погляд на виховання дітей і підлітків ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами