13 банков, которые правят миром. В плену Уолл-стрит и в ожидании следующего финансового краха - Джеймс Квак, Саймон Джонсон (978-5-904946-84-5)

13 банков, которые правят миром. В плену Уолл-стрит и в ожидании следующего финансового краха - Джеймс Квак, Саймон Джонсон (978-5-904946-84-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 427
427 грн
  • ISBN: 978-5-904946-84-5
  • Код товару: 308940
Основні характеристики
Перекладач: Володимир Єгоров
Редактор: Т. Носова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «13 банків , які правлять світом. У полоні Уолл - стріт і в очікуванні наступного фінансового краху» Джеймс Квак , Саймон Джонсон

Як демократія стикається з великими фінансами і чому політична економіка опинилася у важкому становищі - ви знайдете в цій книзі конкретні факти, цифри, історичний аналіз. Неприборканий фінансовий сектор мав надзвичайні прибутки в "гладкі" роки і перекладав свої збитки на платників податків в "худі" часи, отримуючи допомогу від влади. Чи буде уряд і далі діяти в інтересах Уолл-стріт або дійсно займеться реформуванням і жорстким регулюванням банківської системи? Чи повинні банки залишатися "занадто величезними для краху" або прийшла пора перетворити їх в "досить маленькі", щоб дозволити їм терпіти крах?

Купити книгу «13 банків , які правлять світом. У полоні Уолл - стріт і в очікуванні наступного фінансового краху» Джеймс Квак , Саймон Джонсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "13 банків , які правлять світом. У полоні Уолл - стріт і в очікуванні наступного фінансового краху" (Джеймс Квак , Саймон Джонсон) з ISBN 978-5-904946-84-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Володимир Єгоров
Редактор
Т. Носова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джеймс Квак , Саймон Джонсон

Рецензії на книгу «13 банків , які правлять світом . У полоні Уолл - стріт і в очікуванні наступного фінансового краху ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами