Логические исследования. Том 2. Часть 1. Исследования по феноменологии и теории познания - Эдмунд Гуссерль (978-5-8291-1215-8)

Логические исследования. Том 2. Часть 1. Исследования по феноменологии и теории познания - Эдмунд Гуссерль (978-5-8291-1215-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 335
335 грн
  • ISBN: 978-5-8291-1215-8
  • Код товару: 308215
Основні характеристики
Перекладач: Віктор Молчанов
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 576
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Логічні дослідження. Том 2. Частина 1. Дослідження з феноменології та теорії пізнання» Едмунд Гуссерль

У вступі до другого тому "Логічних досліджень" пояснюється принцип беспредпосилочності як основний принцип феноменології і корелятивне йому основна вимога: "До самих речей!", Яке стає гаслом феноменологічного руху. Феноменологія вводиться як нейтральна наука, яка повинна стати основою як логіки, так і психології. Першу частину другого тому становлять п'ять досліджень, об'єднаних спільною темою: кореляція значень як ідеальних єдностей і актів свідомості, в яких конституюється значення. У першому дослідженні вводяться основні відмінності: між знаком як зазначенням і знаком як вираженням значення, між значеннями в комунікативної мови і в самотньої душевного життя, між інтенцією значення (порожній інтенцією) і здійсненням значення, між значенням і предметом. У другому дослідженні розглядається відмінність інтенції загального і одиничного, при цьому сприйняття покладається в якості необхідної основи розсуду сутності. У третьому і четвертому дослідженні розглядаються структурні відношення значень. Введене в третьому дослідженні відмінність між самостійними і несамостійними частинами готує основна відмінність четвертого дослідження - між самостійними і несамостійними значеннями. Висловлюється ідея чисто логічної граматики, яка повинна встановити формальний зв'язок значень і дозволити уникнути відсутності сенсу і нісенітниці. У п'ятому дослідженні дано нарис феноменологічної теорії свідомості як зв'язків переживань і як інтенціональних актів.

Купити книгу «Логічні дослідження. Том 2. Частина 1. Дослідження з феноменології та теорії пізнання» Едмунд Гуссерль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Логічні дослідження. Том 2. Частина 1. Дослідження з феноменології та теорії пізнання" (Едмунд Гуссерль) з ISBN 978-5-8291-1215-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Віктор Молчанов
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
576
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Едмунд Гуссерль

Рецензії на книгу «Логічні дослідження . Том 2. Частина 1. Дослідження з феноменології та теорії пізнання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами