Шкатулка доброго волшебника. Психологическая игра для взрослых и детей старше 10 лет на основе древних сказочных сюжетов - Ирина Куликова, Татьяна Зинкевич-Евстигнеева (978-5-9268-1379-8)

Шкатулка доброго волшебника. Психологическая игра для взрослых и детей старше 10 лет на основе древних сказочных сюжетов - Ирина Куликова, Татьяна Зинкевич-Евстигнеева (978-5-9268-1379-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 438
438 грн
  • ISBN: 978-5-9268-1379-8
  • Код товару: 307627
Основні характеристики
Обкладинка: коpобка
Формат: 180х150 мм
Автор: Ірина Куликова , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Про книгу «Шкатулка доброго чарівника. Психологічна гра для дорослих і дітей старше 10 років на основі древніх» Ірина Куликова , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Ця унікальна гра дарує шанс кожному учаснику прожити безліч захоплюючих, казкових пригод, відчути внутрішній світ найрізноманітніших і найцікавіших персонажів. Всім учасникам дана можливість проявити кращі особисті якості, побачити події з абсолютно несподіваного боку, отримати незвичний досвід, відкрити для себе щось зовсім нове. Кожному учаснику дозволяють скласти велику кількість історій з будь-якими сюжетами, подорожами, героями. Завдяки цій грі вдасться значно розширити межі типових уявлень про відносини, події, добрі можливості. Комплект включає півсотні карт з методичним керівництвом.

Купити книгу «Шкатулка доброго чарівника. Психологічна гра для дорослих і дітей старше 10 років на основі древніх» Ірина Куликова , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шкатулка доброго чарівника. Психологічна гра для дорослих і дітей старше 10 років на основі древніх" (Ірина Куликова , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва) з ISBN 978-5-9268-1379-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
коpобка
Формат
180х150 мм
Автор
Ірина Куликова , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Рецензії на книгу «Шкатулка доброго чарівника . Психологічна гра для дорослих і дітей старше 10 років на основі древніх».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами