Хранительницы сада. Цветочные истории для женского сердца: психологическая игра - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева (978-5-9268-1380-4)

Хранительницы сада. Цветочные истории для женского сердца: психологическая игра - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева (978-5-9268-1380-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 443
443 грн
  • ISBN: 978-5-9268-1380-4
  • Код товару: 307626
Основні характеристики
Обкладинка: коpобка
Формат: 180х150 мм
Автор: Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Про книгу «Берегині саду. Квіткові історії для жіночого серця : психологічна гра» Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Давно-давно, в ті часи, про які розповідає мову Доброї Казки, трьом сестрам вдалося створити приголомшливий Сад жіночого серця, де вони стали його Охоронницями. Всі чарівні рослини з цього дивного місця приготували для читачів особливі подарунки. Вони надіслали власні портрети, забезпечені побажаннями, щиро сподіваючись, що листи ці перетворяться в чарівний камертон, що дозволяє кожній з представниць прекрасної статі налаштувати голос серця. Але, варто зазначити, що квіти не дуже-то люблять базікати і частенько говорять загадками. Дуже цікаво їх слухати, але доводиться докласти чимало зусиль, щоб зрозуміти суть вислову і розпізнати приховані побажання, натяки, попередження. Досить просто відкрити своє сердечне зір, щоб три тонко відчувають хранительки Сада допомогли знайти гармонію і натхнення! Комплектація: 50 карт і керівництво по їх використанню 144 с.

Купити книгу «Берегині саду. Квіткові історії для жіночого серця : психологічна гра» Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Берегині саду. Квіткові історії для жіночого серця : психологічна гра" (Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва) з ISBN 978-5-9268-1380-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
коpобка
Формат
180х150 мм
Автор
Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Рецензії на книгу «Берегині саду . Квіткові історії для жіночого серця : психологічна гра ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами