Элегантность ежика - Мюриель Барбери (978-5-389-04571-2)

Элегантность ежика - Мюриель Барбери (978-5-389-04571-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 90
90 грн
  • ISBN: 978-5-389-04571-2
  • Код товару: 306777
Основні характеристики
Перекладач: Наталя Мавлевич
Редактор: Ольга Рейнгеверц
Вікова категорія: 16+

Про книгу «елегантність їжачка» Мюріель Барбері

"Елегантність їжачка", другий роман французької письменниці Мюріель Барбері (р. 1969), прославив її ім'я не тільки у Франції, але і в багатьох інших країнах. Мюріель пристрасно закохана в творчість Л. Н. Толстого і культуру Японії, і обидві ці пристрасті вона висловила в цій книзі. Дівчинка-підліток, розумна й освічена не по роках, літня консьєржка, що вивчає філософські праці і слухає Моцарта, багатий японець, який оселився на схилі років в розкішній паризькій квартирі... Про те, що пов'язує цих людей, як змінюється їхнє життя після того, як вони випадково знаходять один одного, читач дізнається, відкривши цей прекрасний, тонкий, захоплюючий роман.

Купити книгу «елегантність їжачка» Мюріель Барбері в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "елегантність їжачка" (Мюріель Барбері) з ISBN 978-5-389-04571-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Наталя Мавлевич
Редактор
Ольга Рейнгеверц
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
352
Формат
76x100/32 (115x180 мм)
Автор
Мюріель Барбері

Рецензії на книгу «елегантність їжачка ».

1 0

Куплений в цьому магазині: Так

Есть книги, которые читаются легко и так же легко забываются, иногда даже всего лишь через месяц после прочтения трудно вспомнить сюжет, настолько простым он оказывается. Под такие книги хорошо отдыхать после тяжелого трудового дня, не думая ни о чем, не напрягаясь. Элегантность ежика просто читать не получится, а вот смаковать сюжетом, удивляясь сило характеров главных героев и бесценным даром их большого, хоть и скрытого от посторонних глаз ума - это самое оно. Такая книга - это пища и праздник для души. Наполняет переживаниями за главных героев до верху, хочется знать, чем закончатся события и жалко расставаться с людьми, которые уже стали тебе родными) Прочтите обязательно, не пожалеете!

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами