Гомер. Илиада. Одиссея. Н. Кун. Что рассказывали древние греки о своих богах и героях - Гомер, Николай Кун (978-5-9922-1206-8)

Гомер. Илиада. Одиссея. Н. Кун. Что рассказывали древние греки о своих богах и героях - Гомер, Николай Кун (978-5-9922-1206-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 656
656 грн
  • ISBN: 978-5-9922-1206-8
  • Код товару: 306610
Основні характеристики
Художник: Шарль морив
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Гомер. Іліада. Одіссея. Н. Кун. Що розповідали стародавні греки про своїх богів і героїв» Гомер , Микола Кун

Епічний твір - поема "Іліада", написана старогрецькою поетом Гомером, які жили в 8 столітті до нашої ери, розповідає про Троянської війни, в якій ахейці борються з троянцями. Приводом для початку жорстокої війни стала - жінка! Чудова Олена - дружина царя стародавньої Спарти була викрадена. Облога Трої велася цілих десять довгих кривавих років: але ні облягали Трою, ні обороняли її не могли перемогти. І ось на допомогу відважним воїнам-героям приходять безсмертні Боги Еллади. Представлена ??поема, переведена Н. Гнедичем, якого високо оцінили сучасники перекладача - великі генії літератури - О. Пушкін, В. Жуковський. Над перекладом великої "Іліади" Гнєдич працював понад 20 років. У нього вийшло не тільки передати оригінальний розмір поеми - гекзаметр, але і характерні особливості поетичної мови Гомера, який характеризується простотою, силою і важливим спокоєм. Поема "Одіссея" розповідає про пригоди прославленого хитромудрого Одіссея - царя Ітаки. Після перемоги в Троянській війні Одіссей прагне додому, на свою рідну землю, туди, де чекають його - улюблена дружина Пенелопа і єдиний син Телемах. Але не такий простий він - шлях додому! На цьому шляху Одіссея чекають нові випробування і небезпечні пригоди: протиборство з богом Посейдоном, однооким велетнем циклопом Полифемом. Одіссею доведеться побувати в країні, де живуть одні людожери, він і його команда волею долі виявляться на чаклунський острові чарівниці Кирки, він пропливе на своєму кораблі між Харибдою і Сциллою. Міфи і легенди, які звучать в безсмертній поемі Гомера, стали сьогодні світовою спадщиною, надбанням літератури і культури, натхненником поетом, письменників, художників, скульпторів і музикантів. Читачеві пропонується також робота Миколи Куна - "Що розповідали стародавні греки про своїх богів і героїв". Найпопулярніше, дуже доступне і одночасно авторитетне незмінно видання, що знайомить читачів з культурною спадщиною давньої Греції з античним світом. Вперше вийшло видання на початку 20 століття - в 1914 році, з тих часів перевидавалася безодню раз, адже читачеві завжди було цікаво прочитати захоплюючі мальовничі історії про походження олімпійських богів, про легендарних подвиги героя Геракла, про подорожі безстрашного царя Ітаки Одіссея, про трагедію Едіпа, і Троянського коня. Знання всіх міфологічних легендарних персонажів стародавньої Греції і міфологічних сюжетів, дасть ключі до розуміння і розуміння багатьох творів, і не тільки літературних, а й музичних, драматургічних, мистецтва і живопису.

Купити книгу «Гомер. Іліада. Одіссея. Н. Кун. Що розповідали стародавні греки про своїх богів і героїв» Гомер , Микола Кун в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гомер. Іліада. Одіссея. Н. Кун. Що розповідали стародавні греки про своїх богів і героїв" (Гомер , Микола Кун) з ISBN 978-5-9922-1206-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
1312
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Гомер , Микола Кун

Рецензії на книгу «Гомер . Іліада . Одіссея . Н. Кун . Що розповідали стародавні греки про своїх богів і героїв ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами