Финансовый менеджмент и управленческий учет для руководителей и бизнесменов - Питер Этрилл, Эдди Маклейни (978-5-9614-4818-4)

Финансовый менеджмент и управленческий учет для руководителей и бизнесменов - Питер Этрилл, Эдди Маклейни (978-5-9614-4818-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 795
795 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4818-4
  • Код товару: 305833
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 648
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)
Автор: Пітер Етрілл , Едді Маклейн

Про книгу «Фінансовий менеджмент та управлінський облік для керівників і бізнесменів» Пітер Етрілл , Едді Маклейн

Цитата "Бухгалтерська інформація повинна бути такою, щоб вона допомагала приймати рішення. Якщо інформація не допомагає в прийнятті рішення, то немає сенсу генерувати її ". Пітер Етрілл, Едді Маклейн Про що книга Про основи бухгалтерського обліку та фінансів. Основна увага в книзі приділено не технічним аспектам підготовки бухгалтерської звітності, а принципам і поняттям, а також того, як застосовувати аналіз фінансової інформації на практиці при прийнятті рішень. Видання повністю приведено у відповідність до вимог МСФЗ. Чому книга гідна прочитання Книга написана в стилі «відкритого навчання» - в ній багато завдань, вправ, прикладів і питань, що полегшують засвоєння матеріалу. Вона більш «дружелюбна до користувача», ніж звичайний підручник, і з нею легко працювати, незалежно від того, вивчаєте ви її самостійно або в навчальному закладі. Загальні положення доповнені великим ілюстративним матеріалом - витягами з звітності компаній, даними досліджень і т. Д.

Купити книгу «Фінансовий менеджмент та управлінський облік для керівників і бізнесменів» Пітер Етрілл , Едді Маклейн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Фінансовий менеджмент та управлінський облік для керівників і бізнесменів" (Пітер Етрілл , Едді Маклейн) з ISBN 978-5-9614-4818-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
648
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Пітер Етрілл , Едді Маклейн

Рецензії на книгу «Фінансовий менеджмент та управлінський облік для керівників і бізнесменів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами