Взгляд фотографа. Как научиться разбираться в фотоискусстве, понимать и ценить хорошие фотографии - Майкл Фриман (978-5-98124-571-8)

Взгляд фотографа. Как научиться разбираться в фотоискусстве, понимать и ценить хорошие фотографии - Майкл Фриман (978-5-98124-571-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 1110
1 110 грн
  • ISBN: 978-5-98124-571-8
  • Код товару: 305190
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 192
Формат: 235x260 мм

Про книгу «Погляд фотографа. Як навчитися розбиратися в фотомистецтві , розуміти і цінувати хороші фотографії» Майкл Фріман

"Фішка" книги: Нова книга Майкла Фрімана, продовження бестселерів "Дао цифрової фотографії" і "Мистецтво цифрової фотографії", унікальний і єдиний російською мовою огляд історії розвитку фотомистецтва за останні півтора століття з докладним аналізом понад 200 робіт найвідоміших фотографів світу, що показує , як і чому ці роботи стали шедеврами. В цій книзі: Як і чому фотографії стають творами мистецтва: секрети успіху та таємні інгредієнти фотознімків, визнаних шедеврами фотомистецтва. Як "читати" фотографії і розбиратися в них: як навчитися розуміти задум фотографа і творчі прийоми, які він використовував для його втілення на знімку, і оцінювати його художню цінність. Як формується ціна фотографії на арт-ринку: як критики, арт-дилери, директори музеїв і художніх галерей оцінюють художню і комерційну цінність робіт фотографів. Всі стилі та напрямки фотомистецтва: від фотожурналістики до концептуальної фотографії, від сюрреалізму і абстракціонізму до модернізму і постмодернізму. Усі жанри і види фотомистецтва: ландшафтна фотографія, архітектурна фотографія, портрет, натюрморт, репортажна фотографія, фотографії дикої природи і її мешканців, тревел-фотографія, спортивна фотографія, фешн-фотографія, кулінарна фотографія, наукова фотографія, рекламна фотографія. Творчі засоби фотографії: найповніша класифікована колекція творчих прийомів, художніх стилів і жанрів фотомистецтва з прикладами їх використання в роботах всесвітньо відомих фотографів і фотохудожників. Секрети, хитрощі та "фішки" майстрів художньої фотографії, які може використовувати кожен фотограф навіть при зйомках любительською камерою. Більше 200 шедеврів світового фотомистецтва, що представляють 150 років всесвітньої історії фотографії, з докладним описом і аналізом творчих і технічних прийомів, використаних для створення, що показує, як і чому фотографії виходять вдалими. Потужний каталізатор творчих ідей для будь-якого фотографа!

Купити книгу «Погляд фотографа. Як навчитися розбиратися в фотомистецтві , розуміти і цінувати хороші фотографії» Майкл Фріман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Погляд фотографа. Як навчитися розбиратися в фотомистецтві , розуміти і цінувати хороші фотографії" (Майкл Фріман) з ISBN 978-5-98124-571-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
192
Формат
235x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Майкл Фріман

Рецензії на книгу «Погляд фотографа . Як навчитися розбиратися в фотомистецтві , розуміти і цінувати хороші фотографії ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Супер книжка для фотографів

Шикарна настільна книжка для натхнення. Рекомендую для початківців і професіоналів

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами