Нейропсихологическая диагностика. Классические стимульные материалы - Елена Балашова, Мария Ковязина (978-5-98563-312-2)

Нейропсихологическая диагностика. Классические стимульные материалы - Елена Балашова, Мария Ковязина (978-5-98563-312-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 893
893 грн
  • ISBN: 978-5-98563-312-2
  • Код товару: 304878
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: листове видання
Папір: картон
Кількість сторінок: 72
Формат: 210x295 мм

Про книгу «Нейропсихологическая діагностика. Класичні стомлений матеріали» Олена Балашова , Марія Ковязіна

Вашій увазі пропонується комплект стімульних матеріалів для нейропсихологічне діагностики зорового сприйняття, пам'яті, уваги, мислення, мовних функцій. Вперше з часів А.Р. Лурии здійснено видання матеріалів високої поліграфічної якості, що включає 18 листів з кольоровими і 52 листа з чорно-білими зображеннями. Стомлений матеріали можуть застосовуватися для нейропсихологічне діагностики здорових осіб різного віку (в тому числі дітей), а також хворих з різними мозковими дисфункціями. Видання "Нейропсихологическая діагностика. Класичні стомлений матеріали "адресовано клінічним психологам, які мають уявлення про принципи і процедури проведення нейропсихологічного обстеження, а також про інтерпретацію даних.

Купити книгу «Нейропсихологическая діагностика. Класичні стомлений матеріали» Олена Балашова , Марія Ковязіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нейропсихологическая діагностика. Класичні стомлений матеріали" (Олена Балашова , Марія Ковязіна) з ISBN 978-5-98563-312-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
листове видання
Папір
картон
Кількість сторінок
72
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
1.310
Автор
Олена Балашова , Марія Ковязіна

Рецензії на книгу «Нейропсихологическая діагностика . Класичні стомлений матеріали ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами