Диалоги на Аидовом пороге. Сказотерапия в профилактике и коррекции суицидального поведения подростков - Наталья Сакович (978-5-98563-266-8)

Диалоги на Аидовом пороге. Сказотерапия в профилактике и коррекции суицидального поведения подростков - Наталья Сакович (978-5-98563-266-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 104
104 грн
  • ISBN: 978-5-98563-266-8
  • Код товару: 304870
Основні характеристики
Редактор: Ольга Сафуанова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Діалоги на Аідовом порозі. Сказотерапія в профілактиці і корекції суїцидальної поведінки підлітків» Наталія Сакович

В даний час перед педагогами-психологами стоїть завдання профілактики суїцидальної ризику та кризової допомоги дітям і підліткам. Одним з ефективних інструментів психологічної та психотерапевтичної допомоги в разі суїцидального ризику є казкотерапія. Видання містить необхідну для фахівців теоретичну інформацію (ключові суїцидологічні поняття, антисуїцидальних фактори). Автор наводить прийоми раннього виявлення і розпізнавання ступеня ризику, в тому числі за допомогою аналізу дитячих і підліткових текстів. У книзі також представлені основи психологічної підтримки та кризового втручання; казкотерапевтичною методи роботи з підлітками-суцідентамі і їх оточенням, каталог казок і притч, які працюють на зміцнення антисуїцидальних бар'єрів.

Купити книгу «Діалоги на Аідовом порозі. Сказотерапія в профілактиці і корекції суїцидальної поведінки підлітків» Наталія Сакович в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Діалоги на Аідовом порозі. Сказотерапія в профілактиці і корекції суїцидальної поведінки підлітків" (Наталія Сакович) з ISBN 978-5-98563-266-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ольга Сафуанова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Наталія Сакович

Рецензії на книгу «Діалоги на Аідовом порозі . Сказотерапія в профілактиці і корекції суїцидальної поведінки підлітків ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами