Шантарам - Грегори Дэвид Робертс (978-5-389-01095-6)

Шантарам - Грегори Дэвид Робертс (978-5-389-01095-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-5-389-01095-6
  • Код товару: 304539
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 864
Формат: 60x100/16 (140x235 мм)
Автор: Грегорі Девід Робертс

Про книгу «Шантарам» Грегорі Девід Робертс

Один з приголомшливих сучасних романів, написаних на початку 21 століття - роман "Шантарам". Исповедь людину, яка змогла вибратися з глибокої прірви, і не тільки вибратися звідти, але і вціліти. Роман протаранив весь список бестселерів 21 століття, і заслужено отримав схвальні відгуки, і порівняння з творами кращих майстрів слова Нового часу, починаючи з Мелвілла і закінчуючи Хемінгуеєм. Як і автор роману, його головний герой теж був в бігах - ховався від закону. Розлучений, позбавлений після розлучення прав на дитину, він з горя пристрастився до наркотиків, під їх впливом скоїв пограбування і австралійським судом був засуджений майже до двадцяти років ув'язнення. З в'язниці суворого призначення йому вдалося втекти на другий рік перебування в ній, він добирається до Бомбея, в місто, в якому починає життя фальшивомонетника і контрабандиста, торгує зброєю, бере участь в розборках індійських мафіозі, а також, і що найголовніше, знаходить справжню свою любов, втрачає і знову знаходить її.

Купити книгу «Шантарам» Грегорі Девід Робертс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шантарам" (Грегорі Девід Робертс) з ISBN 978-5-389-01095-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
864
Формат
60x100/16 (140x235 мм)
Автор
Грегорі Девід Робертс

Рецензії на книгу «Шантарам ».

1 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Гарно описують іншу культуру

Недоліки:

Немає

Дуже чутлива і захоплююча книга

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Правду кажуть, що якщо ця книга не зачепить душу, то людина немає серця. Мене дуже зачепила, не міг відірватися. Хоча не можу сказати, що головний герой, то позитивний персонаж, але не співпереживати йому просто неможливо. Розумієш, що кожна людина не ідеальна, але навіть для тих, які опустилися до криміналу, є поняття честі, дружби та любові, через які переступити інколи найгірше ніж померти. Дуже зачепила мене ця книга і певен, нікого не залишить байдужим. Читайте, якщо хочете екстриму, драйву, сидячи на дивані)

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Считаю себя настоящим книгоманом) но думал, что шантарам никогда не осилю, все таки 864 страницы. Но сюжет настолько закрученный, захватывает с первых страниц, пока не дочитал, не мог успокоиться. Догадываюсь, почему мне жена ее подарила - в доме мир и спокойствие) Бежал с работы и сразу за книгу. Очень классная история, нет не так - много историй в одном романе, затрагивает многие судьбы, за которыми интересно наблюдать. Герои - совершенно разные, но от этого еще интереснее. Читается легко, хотя и закрученный сюжет. Рекомендую как раз для длинных зимних вечеров.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами