Что за чем и почему? Комплект коррекционно-развивающих материалов для работы с детьми от 4 лет - Галина Кагарлицкая (978-5-98563-236-1)

Что за чем и почему? Комплект коррекционно-развивающих материалов для работы с детьми от 4 лет - Галина Кагарлицкая (978-5-98563-236-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 501
501 грн
  • ISBN: 978-5-98563-236-1
  • Код товару: 304307
Основні характеристики
Художник: Ірина Максимова
Мова: російська
Обкладинка: листове видання
Папір: картон
Кількість сторінок: 34

Про книгу «Що за чим і чому ? Комплект корекційно - розвиваючих матеріалів для роботи з дітьми від 4 років» Галина Кагарлицька

Комплект призначений для розвитку і корекції пізнавальних процесів у дітей, починаючи з 4 років. Матеріали можуть бути використані як для роботи з нормально розвиваються дітьми, так і з дітьми, що мають відхилення у розвитку. Комплект може бути використаний як для розвитку когнітивних процесів - різних параметрів уваги, зв'язного мовлення, розуміння причинно-наслідкових відносин, сюжетних ліній, прихованих підтекстів у дітей починаючи з 4-5 років, так і для корекції цих процесів у дітей того ж і більш старшого віку, що мають такі порушення в розвитку, як синдром дефіциту уваги і гіперактивності, загальне недорозвинення мови, розлади аутистичного спектру, затримка психічного розвитку, відставання в розумовому розвитку і ін. в комплект входять серії послідовних картинок для визначення причинно-наслідкових зв'язків, а також набори кольорових силуетних зображень (яблуко, будиночок, кораблик і т.д.) для вибудовування послідовностей з урахуванням певних закономірностей. Алгоритм роботи з матеріалами докладно описаний в методичному посібнику. Посібник адресовано педагогам-психологам, дефектолога та логопеда, які працюють в масових і корекційних дитячих садах і корекційно-розвивальних центрах. Воно може бути використано і батьками. Матеріали підходять як для індивідуальних занять, так і для роботи в міні-групах (2-4 дитини).

Купити книгу «Що за чим і чому ? Комплект корекційно - розвиваючих матеріалів для роботи з дітьми від 4 років» Галина Кагарлицька в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Що за чим і чому ? Комплект корекційно - розвиваючих матеріалів для роботи з дітьми від 4 років" (Галина Кагарлицька) з ISBN 978-5-98563-236-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
листове видання
Папір
картон
Кількість сторінок
34
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Галина Кагарлицька

Рецензії на книгу «Що за чим і чому ? Комплект корекційно - розвиваючих матеріалів для роботи з дітьми від 4 років ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами