То, как мы работаем, — не работает. Проверенные способы управления жизненной энергией - Тони Шварц, Жан Гомес, Кэтрин Маккарти (978-5-9614-5691-2)

То, как мы работаем, — не работает. Проверенные способы управления жизненной энергией - Тони Шварц, Жан Гомес, Кэтрин Маккарти (978-5-9614-5691-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 367
367 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5691-2
  • Код товару: 303450
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 374
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Те , як ми працюємо , - не працює. Перевірені способи управління життєвою енергією» Жан Гомес , Кетрін Маккарті , Тоні Шварц

Про те, що наше прагнення до високих показників обертається цейтнотом, відсутністю повноцінного відпочинку, зниженням реальної продуктивності і проблемами зі здоров'ям. Такий виснажливий стиль роботи неприйнятний ні для людей, ні для організацій. Автори розповідають про те, як змінити помилкові і руйнівні підходи до організації роботи, як працювати ефективно, але не на шкоду якості життя. Чому книга «Те, як ми працюємо, - не працює» гідна прочитання: Вона допомагає вирватися з порочного кола, усвідомити проблему, виявити небезпечні установки. У ній містяться прості і реалізовані поради, за допомогою яких будь-яка людина зможе поліпшити якість свого життя. Автори розповідають про конкретні заходи, за допомогою яких можна змінити корпоративну культуру організації і стабільно отримувати високі результати, не гризучи співробітників. Для кого ця книга: Для керівників і власників компаній, фахівців по роботі з персоналом, а також для всіх, хто хоче отримувати задоволення від роботи і життя. Хто автори: Тоні Шварц - президент і генеральний директор компанії Energy Project, що допомагає організаціям і людям розкрити свій потенціал, автор бестселера «Життя на повній потужності», перекладеного на 28 мов, співавтор Дональда Трампа в міжнародному бестселері «Мистецтво укладати угоди». Жан Гомес - голова ради директорів Energy Project Europe, більше 25 років консультує провідні міжнародні компанії зі стратегії розвитку, управління змінами, підготовці керівників і корпоративній культурі. Кетрін Маккарті - операційний директор Energy Project. Є одним із співавторів книги «Лідерство на грані», в основу сюжету якої лягла історія антарктичної експедиції під керівництвом Ернеста Шеклтона.

Купити книгу «Те , як ми працюємо , - не працює. Перевірені способи управління життєвою енергією» Жан Гомес , Кетрін Маккарті , Тоні Шварц в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Те , як ми працюємо , - не працює. Перевірені способи управління життєвою енергією" (Жан Гомес , Кетрін Маккарті , Тоні Шварц) з ISBN 978-5-9614-5691-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
374
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Жан Гомес , Кетрін Маккарті , Тоні Шварц

Рецензії на книгу «Те , як ми працюємо , - не працює . Перевірені способи управління життєвою енергією ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами