Психологическое рождение человеческого младенца. Симбиоз и индивидуация - Анни Бергман, Маргарет С. Малер, Фред Пайн (978-5-89353-333-0)

Психологическое рождение человеческого младенца. Симбиоз и индивидуация - Анни Бергман, Маргарет С. Малер, Фред Пайн (978-5-89353-333-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 505
505 грн
  • ISBN: 978-5-89353-333-0
  • Код товару: 303142
Основні характеристики
Перекладач: Олена Перова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Психологічне народження людського немовляти. Симбіоз і индивидуация» Анни Бергман , Маргарет С. Малер , Фред Пайн

У цій давно вже стала класикою книзі розглянуті питання психологічного народження дитини, яке на відміну від біологічного являє собою повільно розгортається интрапсихический процес. В основі сформульованої в книзі нової періодизації психічного розвитку немовляти лежать емпіричні дані, отримані авторами за допомогою оригінальної методології лонгитюдного спостереження. У центрі уваги авторів - процеси нормальної сепарації-індивідуації, які розглядаються як дві взаємодоповнюючі лінії розвитку. Детально описуються субфази сепарації-індивідуації в процесі виконання вікових завдань, які постають перед дитиною і його матір'ю в міру руху дитини до власної індивідуальності.

Купити книгу «Психологічне народження людського немовляти. Симбіоз і индивидуация» Анни Бергман , Маргарет С. Малер , Фред Пайн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психологічне народження людського немовляти. Симбіоз і индивидуация" (Анни Бергман , Маргарет С. Малер , Фред Пайн) з ISBN 978-5-89353-333-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олена Перова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Анни Бергман , Маргарет С. Малер , Фред Пайн

Рецензії на книгу «Психологічне народження людського немовляти . Симбіоз і индивидуация ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами