Психологическая реабилитация пациентов с последствиями спинальной травмы - Марина Приходько, Ирина Булюбаш, Иван Морозов (978-5-94648-091-8)

Психологическая реабилитация пациентов с последствиями спинальной травмы - Марина Приходько, Ирина Булюбаш, Иван Морозов (978-5-94648-091-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 138
138 грн
  • ISBN: 978-5-94648-091-8
  • Код товару: 302896
Основні характеристики
Художник: П. Шумков
Редактор: Михайло Бахрах
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 272

Про книгу «Психологічна реабілітація пацієнтів з наслідками спінальної травми» Іван Морозов , Ірина Булюбаш , Марина Приходько

Ця книга - результат щасливого співпраці лікаря-психотерапевта, клінічного психолога і лікаря-невролога реабілітаційного центру, знайшли спосіб і місце для вкладання своїх зусиль в області психологічної реабілітації пацієнтів з наслідками спінальної травми. Труднощі в відновному лікуванні даного контингенту пов'язані не тільки з медичними наслідками такої травми, а й (у величезній мірі) з наявними і з'являються в цьому процесі психологічними проблемами. У книзі описані основні психологічні проблеми пацієнтів з ХСМТ, оцінені можливості різних напрямків психотерапії, а також запропонована конкретна психотерапевтична стратегія, що дозволяє отримати максимальний ефект від відновного лікування. Книга адресована лікарям-психотерапевтів і клінічним психологам, лікарям-неврологів і нейрохірургів, фахівцям реабілітаційних центрів і санаторіїв, а також всім зацікавленим в темі читачам.

Купити книгу «Психологічна реабілітація пацієнтів з наслідками спінальної травми» Іван Морозов , Ірина Булюбаш , Марина Приходько в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психологічна реабілітація пацієнтів з наслідками спінальної травми" (Іван Морозов , Ірина Булюбаш , Марина Приходько) з ISBN 978-5-94648-091-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Михайло Бахрах
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
272
Формат
130х200 мм
Вага
0.232
Автор
Іван Морозов , Ірина Булюбаш , Марина Приходько

Рецензії на книгу «Психологічна реабілітація пацієнтів з наслідками спінальної травми ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами