Руководство инноватора. Как выйти на новых потребителей за счет упрощения и удешевления продукта - Джозеф Синфилд, Элизабет Олтман, Марк Джонсон, Скотт Энтони (978-5-9614-1343-4)

Руководство инноватора. Как выйти на новых потребителей за счет упрощения и удешевления продукта - Джозеф Синфилд, Элизабет Олтман, Марк Джонсон, Скотт Энтони (978-5-9614-1343-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 150
150 грн
  • ISBN: 978-5-9614-1343-4
  • Код товару: 301645
Основні характеристики
Перекладач: І. Шафікова
Редактор: Е. Мілютін
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Керівництво інноватора. Як вийти на нових споживачів за рахунок спрощення та здешевлення продукту» Джозеф Сінфілд , Марк Джонсон , Скотт Ентоні , Елізабет Олтман

Про що книга Про те , як домогтися видатних результатів і захопити нові ринки за допомогою підривної інновації , радикально спростивши і здешевив продукт , зробивши його більш зручним для споживачів.

Купити книгу «Керівництво інноватора. Як вийти на нових споживачів за рахунок спрощення та здешевлення продукту» Джозеф Сінфілд , Марк Джонсон , Скотт Ентоні , Елізабет Олтман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Керівництво інноватора. Як вийти на нових споживачів за рахунок спрощення та здешевлення продукту" (Джозеф Сінфілд , Марк Джонсон , Скотт Ентоні , Елізабет Олтман) з ISBN 978-5-9614-1343-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
І. Шафікова
Редактор
Е. Мілютін
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
346
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джозеф Сінфілд , Марк Джонсон , Скотт Ентоні , Елізабет Олтман

Рецензії на книгу «Керівництво інноватора . Як вийти на нових споживачів за рахунок спрощення та здешевлення продукту ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами