Экстремальная Toyota. Парадоксы успеха японского менеджмента - Хиротака Такеути, Эми Осоно, Норихико Симидзу (978-5-9614-1547-6)

Экстремальная Toyota. Парадоксы успеха японского менеджмента - Хиротака Такеути, Эми Осоно, Норихико Симидзу (978-5-9614-1547-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 225
225 грн
  • ISBN: 978-5-9614-1547-6
  • Код товару: 301337
Основні характеристики
Перекладач: Н. Куніна
Редактор: К. Успенський
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Екстремальна Toyota. Парадокси успіху японського менеджменту» Норіхіко Симідзу , Хіротака Такеуті , Емі осонні

Цитата "За час дослідження ми зрозуміли, що виявлення внутрішніх механізмів роботи Toyota схоже на очистку цибулини, коли середини досягти неможливо, тому що її не існує. Знявши безліч шарів і зробивши вельми суперечать один одному висновки, ми зрозуміли, що компанія не просто пасивно мириться з внутрішніми протиріччями - вона їх активно плекає і заохочує. Toyota грунтується на парадокси, вона підживлюється їх енергією ". Емі осонні, Норіхіко Симідзу, Хіротака Такеуті Про що книга Про те, з яких складових насправді складається успіх компанії Toyota. Автори з'ясували, що своїм успіхом Toyota зобов'язана не cтолько системі бережливого виробництва, скільки унікальному підходу до маркетингу, продажу та управління персоналом. Toyota навмисно зіштовхує протидіючі сили і ідеї один з одним, щоб вони спонукали її до постійного самооновлення і пошуку нових шляхів розвитку.

Купити книгу «Екстремальна Toyota. Парадокси успіху японського менеджменту» Норіхіко Симідзу , Хіротака Такеуті , Емі осонні в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Екстремальна Toyota. Парадокси успіху японського менеджменту" (Норіхіко Симідзу , Хіротака Такеуті , Емі осонні) з ISBN 978-5-9614-1547-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Н. Куніна
Редактор
К. Успенський
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Норіхіко Симідзу , Хіротака Такеуті , Емі осонні

Рецензії на книгу «Екстремальна Toyota . Парадокси успіху японського менеджменту ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами