Эмоциональная фотография. Как делать снимки от всего сердца и делиться своими чувствами с помощью цифровой фотографии - Трейси Кларк (978-5-98124-512-1)

Эмоциональная фотография. Как делать снимки от всего сердца и делиться своими чувствами с помощью цифровой фотографии - Трейси Кларк (978-5-98124-512-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-98124-512-1
  • Код товару: 301319
Основні характеристики
Редактор: Кларк Трейсі
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 176

Про книгу «Емоційна фотографія. Як робити знімки від щирого серця і ділитися своїми почуттями з допомогою цифр» Трейсі Кларк

"Фішка" книги: Написана в кращих традиціях бестселерів Майкла Фрімана "Дао цифрової фотографії" і "Мистецтво цифрової фотографії", ця книга розповідає і показує, як робити знімки, що передають наші почуття, навіть за допомогою самого простого фотоапарата, - як створювати фотографії, які, як говорить приказка , "стоять тисячі слів". Від портретів і натюрмортів до зйомок природи і документальної фотографії, вона не тільки розповість про секрети майстрів сучасної фотографії, але і навчить створювати власні фото-шедеври, які не залишать байдужим жодного глядача. Читайте, експериментуйте і створюйте власну фотоісторію - унікальну історію своєї душі, історію своїх почуттів і відносин, історію світу, в якому ви живете, історію всього, що вам дорого в цьому світі, - історію в фотографіях, які нікого не залишать байдужим. В цій книзі: Понад 230 чудових фотографій з докладним аналізом композиційних і технічних прийомів, використаних для їх створення, що показує, як і чому фотографії виходять вдалими. Робота з композицією, кадруванням, рухом, освітленням, кольором - просто, практично, ефективно. Огляд прийомів і інструментів, які використовують кращі фотографи світу для створення виразних емоційних фотознімків і які може освоїти і успішно застосовувати кожен фотограф навіть при зйомках любительською камерою, щоб створювати вдалі знімки в будь-яких обставинах. Читач навчиться: помічати цікаві сцени і об'єкти для зйомки; будувати з окремих елементів яскраву, переконливу композицію і робити чудові знімки навіть за допомогою самої звичайної фотокамери, правильно вибравши ракурс, кадрування, освітлення та момент зйомки; редагувати і вдосконалювати зняте зображення за допомогою цифрових технологій; отримувати неординарні знімки самих звичайних сцен і об'єктів, подаючи пересічні життєві ситуації так, щоб вони викликали інтерес і захоплення глядачів.

Купити книгу «Емоційна фотографія. Як робити знімки від щирого серця і ділитися своїми почуттями з допомогою цифр» Трейсі Кларк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційна фотографія. Як робити знімки від щирого серця і ділитися своїми почуттями з допомогою цифр" (Трейсі Кларк) з ISBN 978-5-98124-512-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Кларк Трейсі
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
176
Формат
235x260 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.730
Автор
Трейсі Кларк

Рецензії на книгу «Емоційна фотографія . Як робити знімки від щирого серця і ділитися своїми почуттями з допомогою цифр».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами