Рефлексия и внутренний диалог в измененных состояниях сознания. Интерсознание в психоанализе - Андрей Россохин (978-5-89353-271-5)

Рефлексия и внутренний диалог в измененных состояниях сознания. Интерсознание в психоанализе - Андрей Россохин (978-5-89353-271-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 221
221 грн
  • ISBN: 978-5-89353-271-5
  • Код товару: 301149
Основні характеристики
Редактор: О. Шапошникова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 304

Про книгу «Рефлексія і внутрішній діалог в змінених станах свідомості. Інтерсознаніе в психоаналізі» Андрій Россохин

У книзі представлені теоретичні та емпіричні дослідження психоаналітичного процесу і виникаючих в ньому змінених станів свідомості у пацієнта і аналітика. Автор намагається зняти завісу таємниці, яка покриває психоаналіз, і відкрити для читача шлях в його найпотаємніші простору - в ті, де народжуються нові смисли і відбувається розвиток особистості. Вводячи нові наукові поняття "інтерсознаніе" і "інтерполілог", автор описує динамічний процес взаємодії рефлексії і внутрішнього діалогу, що становить серцевину психоаналітичної роботи. Книга призначена для психологів, психіатрів, психотерапевтів, психолингвистов, філософів і всіх, хто цікавиться проблемами розвитку особистості.

Купити книгу «Рефлексія і внутрішній діалог в змінених станах свідомості. Інтерсознаніе в психоаналізі» Андрій Россохин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Рефлексія і внутрішній діалог в змінених станах свідомості. Інтерсознаніе в психоаналізі" (Андрій Россохин) з ISBN 978-5-89353-271-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Шапошникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Андрій Россохин

Рецензії на книгу «Рефлексія і внутрішній діалог в змінених станах свідомості . Інтерсознаніе в психоаналізі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами