Психические убежища. Патологические организации у психотических, невротических и пограничных пациентов - Джон Стайнер (978-5-89353-325-5)

Психические убежища. Патологические организации у психотических, невротических и пограничных пациентов - Джон Стайнер (978-5-89353-325-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 346
346 грн
  • ISBN: 978-5-89353-325-5
  • Код товару: 301142
Основні характеристики
Перекладач: З. Баблоян
Редактор: Н. Кулешова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Психічні притулку. Патологічні організації у психотичних , невротичних і прикордонних пацієнтів» Джон Стайнер

"Психічні притулку" - це душевні стани, в які пацієнти ховаються, ховаючись від тривоги і психічної болю. При цьому життя пацієнта стає різко обмеженою і процес лікування "застряє". Адресуючи свою книгу практикуючому психоаналітика і психоаналітичному психотерапевта, Джон Стайнер використовує нові досягнення кляйніанского психоаналізу, що дозволяють аналітикам усвідомлювати проблеми лікування важкохворих пацієнтів. Автор вивчає пристрій психічних притулків і, застосовуючи грунтовний клінічний матеріал, досліджує можливості аналітика в лікуванні пацієнтів, які пішли від реальності.

Купити книгу «Психічні притулку. Патологічні організації у психотичних , невротичних і прикордонних пацієнтів» Джон Стайнер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психічні притулку. Патологічні організації у психотичних , невротичних і прикордонних пацієнтів" (Джон Стайнер) з ISBN 978-5-89353-325-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
З. Баблоян
Редактор
Н. Кулешова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.405
Автор
Джон Стайнер

Рецензії на книгу «Психічні притулку . Патологічні організації у психотичних , невротичних і прикордонних пацієнтів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами