Экспресс-диагностика в детском саду. Комплект материалов для педагогов-психологов детских дошкольных образовательных учреждений - Лариса Руденко, Наталья Павлова (978-5-98563-110-4)

Экспресс-диагностика в детском саду. Комплект материалов для педагогов-психологов детских дошкольных образовательных учреждений - Лариса Руденко, Наталья Павлова (978-5-98563-110-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 568
568 грн
  • ISBN: 978-5-98563-110-4
  • Код товару: 294270
Основні характеристики
Редактор: Ольга Сафуанова
Обкладинка: пакет
Папір: картон
Кількість сторінок: 80
Формат: 60x84/16 (143х205 мм)

Про книгу «Експрес - діагностика в дитячому саду. Комплект матеріалів для педагогів - психологів дитячих дошкі» Лариса Руденко , Наталя Павлова

Комплект матеріалів призначений для експрес-діагностики розвитку психічних процесів у дітей дошкільного віку. Для діагностики використовуються класичні методики, що дозволяють виявити рівень інтелектуального розвитку, довільності, особливості особистісної сфери. Матеріали структуровані по віковим групам: 3-4 роки (друга молодша група), 4-5 років (середня група), 5-6 років (старша група), 6-7 років (підготовча до школи група). У комплект входять методичний посібник, в якому детально описані процедура діагностики та критерії оцінки результатів, а також необхідні для проведення діагностики матеріали. До видання додається набір карток з тестами. Посібник адресовано психологам, які працюють в дитячих дошкільних освітніх установах.

Купити книгу «Експрес - діагностика в дитячому саду. Комплект матеріалів для педагогів - психологів дитячих дошкі» Лариса Руденко , Наталя Павлова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Експрес - діагностика в дитячому саду. Комплект матеріалів для педагогів - психологів дитячих дошкі" (Лариса Руденко , Наталя Павлова) з ISBN 978-5-98563-110-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ольга Сафуанова
Обкладинка
пакет
Папір
картон
Кількість сторінок
80
Формат
60x84/16 (143х205 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Лариса Руденко , Наталя Павлова

Рецензії на книгу «Експрес - діагностика в дитячому саду . Комплект матеріалів для педагогів - психологів дитячих дошкі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами