Практическая арт-терапия. Лечение, реабилитация, тренинг - Александр Копытин, Олег Богачев, Татьяна Андреева, Инга Борщевская, Владимир Гаврилов (978-5-89353-232-6)

Практическая арт-терапия. Лечение, реабилитация, тренинг - Александр Копытин, Олег Богачев, Татьяна Андреева, Инга Борщевская, Владимир Гаврилов (978-5-89353-232-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 292
292 грн
  • ISBN: 978-5-89353-232-6
  • Код товару: 293932
Основні характеристики
Під редакцією: Олександр Копитін
Редактор: І. Клочкова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Практична арт - терапія. Лікування , реабілітація , тренінг» Олександр Копитін , Володимир Гаврилов , Інга Борщевська , Олег Богачев , Тетяна Андрєєва

Книга відображає розвиток арт-терапії в Росії за останнє десятиліття. Включені в неї статті охоплюють різні сфери застосування арт-терапії та відображають різноманіття її форм і методів. Описуються процес і прийоми практичної роботи з дітьми і підлітками, з дорослими пацієнтами, що страждають невротичними і особистісними розладами, ПТСР, хронічними психічними захворюваннями, наркотичною залежністю, з вагітними, а також з особами, які звільнилися з ув'язнення і проходять соціально-психологічну реабілітацію. Представлені деякі варіанти арт-терапевтичної роботи, що поєднують в собі образотворче мистецтво з музикою, рольовою грою, художнім оповіданням і іншими формами творчого самовираження. Книга буде корисна для практичних психологів та лікарів-психотерапевтів, педагогів і соціальних працівників.

Купити книгу «Практична арт - терапія. Лікування , реабілітація , тренінг» Олександр Копитін , Володимир Гаврилов , Інга Борщевська , Олег Богачев , Тетяна Андрєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практична арт - терапія. Лікування , реабілітація , тренінг" (Олександр Копитін , Володимир Гаврилов , Інга Борщевська , Олег Богачев , Тетяна Андрєєва) з ISBN 978-5-89353-232-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Під редакцією
Олександр Копитін
Редактор
І. Клочкова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.357
Автор
Олександр Копитін , Володимир Гаврилов , Інга Борщевська , Олег Богачев , Тетяна Андрєєва

Рецензії на книгу «Практична арт - терапія . Лікування , реабілітація , тренінг ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами