Прощай, застенчивость! Практическое руководство по преодолению робости и развитию уверенности в себе - Лейл Лаундес (978-5-98124-338-7)

Прощай, застенчивость! Практическое руководство по преодолению робости и развитию уверенности в себе - Лейл Лаундес (978-5-98124-338-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 265
265 грн
  • ISBN: 978-5-98124-338-7
  • Код товару: 292661
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 320
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Вага: 0.510
Автор: Лейл Лаундес

Про книгу «Прощай , сором'язливість ! Практичний посібник з подолання боязкості і розвитку впевненості в собі» Лейл Лаундес

Невпевненість в собі - наш головний ворог, основне джерело наших бід і невдач в житті. У своїй новій книзі Лейл Лаундес, автор бестселерів "Як закохати в себе будь-якого" і "Як говорити з ким завгодно про що завгодно", розповідає про те, як перемогти нашого головного ворога - невпевненість в собі. Використовуючи 85 перевірених прийомів, ви зможете подолати сором'язливість і підвищити самооцінку, щоб в повній мірі використовувати ваш особистий потенціал, розкривши перед оточуючими свої численні таланти і можливості. Ви дізнаєтеся: як спілкуватися з людьми, поки ви ще не позбулися від сором'язливості; як боротися з рум'янцем, пітливістю, поспіхом і іншими симптомами недуги під назвою боязкість; як пережити минулі невдачі без негативних наслідків для власної самооцінки, забути про них назавжди самому і змусити зробити це оточуючих; як розробити власну програму подолання сором'язливості; а також три основні принципи, яким треба неухильно дотримуватися, щоб раз і назавжди позбутися від сором'язливості.

Купити книгу «Прощай , сором'язливість ! Практичний посібник з подолання боязкості і розвитку впевненості в собі» Лейл Лаундес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прощай , сором'язливість ! Практичний посібник з подолання боязкості і розвитку впевненості в собі" (Лейл Лаундес) з ISBN 978-5-98124-338-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Вага
0.510
Автор
Лейл Лаундес

Рецензії на книгу «Прощай , сором'язливість ! Практичний посібник з подолання боязкості і розвитку впевненості в собі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами