Ведьмы и герои. Феминистский подход к юнгианской психотерапии семейных пар - Полли Янг-Айзендрат (978-5-89353-159-0)

Ведьмы и герои. Феминистский подход к юнгианской психотерапии семейных пар - Полли Янг-Айзендрат (978-5-89353-159-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 294
294 грн
  • ISBN: 978-5-89353-159-0
  • Код товару: 292501
Основні характеристики
Назва оригіналу: Hags and Heroes
Перекладач: В. Мершавка
Редактор: Г. Єжова
Мова: російська

Про книгу «Відьми і герої. Феміністський підхід до юнгианской психотерапії сімейних пар» Поллі Янг - Айзендрат

Чому руйнуються близькі стосунки між чоловіком і жінкою? Чому через кілька років після укладення шлюбу настає явний або прихований криза? Чи можна взагалі подружжю зберегти тривалі близькі стосунки в сучасному суспільстві? Як цього досягти? Це всього лише кілька з багатьох актуальних питань, пов'язаних з широким спектром відносин між чоловіком і жінкою, які детально обговорюються в цій книзі. Автор книги, керуючись глибинною психологією Юнга, концепцією розвитку особистості Саллівен і феміністським поглядом на стан жінки і чоловіки в сучасному суспільстві, розробила еклектичну концепцію терапії сімейних пар, яку протягом більше 20 років з успіхом застосовує на практиці. У книзі наведена докладна методологія терапевтичного процесу, позначені найтиповіші і найскладніші проблеми, з якими стикаються психотерапевти, і даються конкретні рекомендації початківцям терапевтам. Книга рекомендується для широкого кола читачів, які цікавляться питаннями міжособистісних відносин, а також практичним психологам, які займаються індивідуальним і сімейним консультуванням.

Купити книгу «Відьми і герої. Феміністський підхід до юнгианской психотерапії сімейних пар» Поллі Янг - Айзендрат в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Відьми і герої. Феміністський підхід до юнгианской психотерапії сімейних пар" (Поллі Янг - Айзендрат) з ISBN 978-5-89353-159-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Hags and Heroes
Перекладач
В. Мершавка
Редактор
Г. Єжова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Поллі Янг - Айзендрат

Рецензії на книгу «Відьми і герої . Феміністський підхід до юнгианской психотерапії сімейних пар ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами