Управление результативностью. Как преодолеть разрыв между объявленной стратегией и реальными процессами - Гэри Кокинз (978-5-9614-5453-6)

Управление результативностью. Как преодолеть разрыв между объявленной стратегией и реальными процессами - Гэри Кокинз (978-5-9614-5453-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 320
320 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5453-6
  • Код товару: 292223
Основні характеристики
Автор: Гері Кокінз
Назва оригіналу: Performance Management
Перекладач: П. Тимофєєв
Редактор: П. Лекомцев , В. Григор'єва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Управління результативністю. Як подолати розрив між оголошеної стратегією і реальними процесами» Гері Кокінз

Управління результативністю - це процес управління стратегією організації за допомогою повністю інтегрованої системи методологій поліпшення бізнесу. Управління результативністю включає методології, вимір, процеси, програмні засоби і системи управління діяльністю організації. Визнаний експерт сучасних систем управління вартістю і підвищення результативності Гері Кокінз в своїй книзі показує, як корпорації можуть використовувати інструменти управління результативністю, і існуючі здавна, і створені в останні роки. Збалансована система показників, концепція «шість сигм» і процесно-орієнтоване управління дозволяють збирати дані, перетворювати і трансформувати їх в інформацію, корисну при прийнятті рішень.

Купити книгу «Управління результативністю. Як подолати розрив між оголошеної стратегією і реальними процесами» Гері Кокінз в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Управління результативністю. Як подолати розрив між оголошеної стратегією і реальними процесами" (Гері Кокінз) з ISBN 978-5-9614-5453-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Performance Management
Перекладач
П. Тимофєєв
Редактор
П. Лекомцев , В. Григор'єва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
316
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Гері Кокінз

Рецензії на книгу «Управління результативністю . Як подолати розрив між оголошеної стратегією і реальними процесами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами