Введение в работы Биона. Группы, познание, психозы, мышление, трансформация - Леон Гринберг, Дарио Сор, Элизабет Табак де Бьянчеди (978-5-89353-202-9)

Введение в работы Биона. Группы, познание, психозы, мышление, трансформация - Леон Гринберг, Дарио Сор, Элизабет Табак де Бьянчеди (978-5-89353-202-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 310
310 грн
  • ISBN: 978-5-89353-202-9
  • Код товару: 291956
Основні характеристики
Перекладач: Олександр Шутков
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Введення в роботи Біона. Групи , пізнання , психози , мислення , трансформація» Даріо Сор , Леон Грінберг , Елізабет Тютюн де Бьянчеді

Споглядаючи картину Вермеєра "Будиночок в Делфті", будь-яка людина (неважливо - чоловік чи жінка) може випробувати абсолютно нові для себе емоційні переживання. Навіть я, читаючи свою книгу, розумію, що представлені в ній ідеї сильно відрізняються від тих, що виникнуть у інших читачів моїх книг. А також що в більшості своїй мої ідеї представлені недостатньо ясно. Парадокс психоаналізу полягає в тому, що навчання йому і освоєння того, що є людська психіка або особистість, триває все життя; від цього не буде пуття, якщо перестати навчатися або не застосовуватися з повагою до фактів, зокрема, до "факту" людської особистості. Поважаючи ж факти, прийти до розуміння, що пацієнт є таким же людською істотою, як і всі інші люди. Ситуація ускладнюється тим, що терапевт, практикуючий психоаналіз, зазвичай сприймає людини як унікального індивідуума, а не як представника натовпу. Яким чином йому вдається справлятися, з одного боку, з нудьгою і ворожими почуттями, а також з монотонністю банального, а, з іншого боку, з небезпеками прийняття "окремого" факту за "узагальнення" великої важливості? Мабуть, аналітику буває важко зрозуміти, коли "відкриття" (належним чином сформульоване або, як ми зазвичай говоримо, "проінтерпретувати") має значення "приватного" випадку, а коли - "загальної" важливості. Тому аналітику слід терпимо ставитися до того, що його відкриття можуть виявитися незначними і не викликати загального інтересу. Я сподіваюся, що ця книга допоможе йому виробити в собі таку здатність.

Купити книгу «Введення в роботи Біона. Групи , пізнання , психози , мислення , трансформація» Даріо Сор , Леон Грінберг , Елізабет Тютюн де Бьянчеді в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Введення в роботи Біона. Групи , пізнання , психози , мислення , трансформація" (Даріо Сор , Леон Грінберг , Елізабет Тютюн де Бьянчеді) з ISBN 978-5-89353-202-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександр Шутков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
158
Формат
150х215 мм
Вага
0.320
Автор
Даріо Сор , Леон Грінберг , Елізабет Тютюн де Бьянчеді

Рецензії на книгу «Введення в роботи Біона . Групи , пізнання , психози , мислення , трансформація ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами